Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májrák - SS Zsírfeka 7-17 (1-6)

2010.03.23. 21:54 YNWA

Csodálatos mérkőzésen történelmet írt csapatunk (bár az sajnálatos, hogy nem pálinkát.. már csapatunk.) Több rekordot is egészen biztosan megdöntöttünk, nem is tudom hol kezdjem eme remek eseményeket.

Talán az elején.

Már a 4. másodpercben megszereztük a vezetést és ez olyannyira megdöbbentette az ellenfelet, hogy teljes inkompetenciáról tanúbizonyságot téve egészen a 42. percig másodpercig nem bírtak fordítani. A 62. szekundumban pedig már 3-1-re vezettek, teljesen unfair módon kijátszva azt az íratlan szabályt, hogy "egy perc alatt ne rúgj az ellenfelednek 2-nél több gólt (kivéve ha románok.)"

A félidő további részében tovább altattunk, előrelátó és felnőttes gondolkodásmódra vallóan teljesen szétesve játszottunk, így megzavarva az ellenfelet, aki ezek hatására már csak 3 sovány gólt voltak képesek összekaparni. Futsal Országos Egyetemi Bajnokság Ezüstérmes kapusunk szegény meg elkésett a Taktikai Tanács üléséről, így elég durvákat védve majdnem keresztülhúzta ördögi tervünket.

A második félidő elején megkeztük győzedelmes felzárkózásunkat és 6-2-re alakítva a DERBI állását. Sajnos ekkor eszünkbe jutott, hogy nem vettünk tejet (!!!), és ezt a megingásunkat a Feka 4 potyagóllal büntette. (Említenem sem kell a fennforgó hatalmas mérvű újabb sportszerűtlenség voltát, amivel kihasználták sportkedvelő és lelkes, ámde naiv ellenfelük elkalandozását az ABC-k világába. Mentek volna ketrecharcozni inkább.)

Ekkor lehoztuk kapusunkat és beállítottuk titkos fegyverünket Kuruczot, bár ekkor már sajnos tét nélkül, hisz galád és gonosz ellenfelünk már eldöntötte a csatát. Mindenesetre ez azért megzavarta őket, hisz több hatalmas bravúrt is bemutatott, és csak 7-8 (max 9. vagy volt az 10 is?) gólt kapva újra a csapat kezébe adta a fordítás sanszát. Sajnos csatáraink rossz napot fogtak ki, így csak 5 gólt tudtak szerezni elöl, de vigasz hogy a meccs lezárásaként betalált kapusunk, amit sztm a teljes egyetemi liga egyetlen más portása sem mondhat el magáról. Szóval ezúton is üzenjük a szervezőknek, hogy valami platinával borított gyémántfaragású arany kapuskesztyűt nyújtsanak át neki a szezon végeztével. Természetesen a díjat is róla kellene elnevezni. De ezt a részt már rájuk bízzuk ;)

Kezdőcsapat: nemmindegy?

Gólszerzők: tudja halál. ja, MAKY! :) (csak a statisztika kedvéért: Fenyő (5), Marci, Maky)

Cserék: volt azis :)

 

Jövőhéten kupa, visszatértünk! :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az eredmény természetesen 17-7 a Zsírfeka javára, grat nekik! :)

 

 

5 komment

Címkék: lol ss összefoglaló rekord elte alázás lágymányosi zsírfeka maky kapusgól

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr311863698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2010.03.23. 21:59:08

Nem volt az 10 szerintem:P
Kérdeztem Makyt ő mennyit kapott, de 5 után nem számolta:D

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2010.03.24. 08:42:26

Uhh, ez kicsit durva... De legalább jó a beszámoló :P
Pedig tavaly 5:4 -re vertétek őket, ha jól emlékszem...

Amúgy nálunk már 2 kapus is szerzett egészpályás gólt, de ettől függetlenül a díjat a ti kapusotokról kell elnevezni, nem vita tárgya :)

rowi 2010.03.24. 09:29:27

ugyan valszeg közületek senkit enm boldogít, hogy ez az eltefoci archívuma alapján bajnokság-rekordbeállítás az ELTEn egy meccsen esett legtöbb gól kategóriában...egy 21-3 volt '08 tavaszán a Cben

:D csak gondoltam szólok egyébként meg '08 őszén mi is kikaptunk 15-0ra

Macsinka 2010.03.24. 10:31:16

Nagyon jó lett a beszámoló Gábor! Majd a kupát megnyerjük...

fenyo5 2010.03.24. 11:37:24

Esélyetek se lesz a kupában:)
Amúgy télen volt részem jópár hasonló zakóban uh én immunis vagyok az ilyenekre, csak ehhez Csepel túl messze van...
süti beállítások módosítása