Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - FC Fehérvár 5-5 (1-2)

2011.11.15. 22:50 YNWA

Csak pár gondolat most.
 
  • Az első gólunkat egy iszonyatosan peches szabadrúgásból kaptuk. A második gólt szöglet után ---» 2 pontrúgás, nemigaz nem tudunk odafigyelni!
  • 0-2 után 4 (!) kapufánk volt.
  • 4-4-nél gyorsan akartam elvégezni egy szabadrúgást, amit lefülelt az emberük, a saját térfelünkön utolértem, hátulról buktattam, a bíró fújt. Ő _ezután_ még estében elrúgta a labdát a kapusunk mellett, begurult a kapuba. A bíró középre mutat gól. WTF??? (Ennek ellenére hatalmasat hibáztam, ha ez nincs, valószínűleg behúzzuk a meccset.. )
  • 4-5-nél Démoszt vagy 1 méterrel a büntetőterületen belül rúgta sípcsonton az ellenfél védője tiszta gólhelyzetben, úgy, hogy szerintem még Pesten is hallatszott. Ítélet: szabadrúgás. Az ilyen miért nem 2 perc és büntető? "Kiállítandó az a játékos és cserejátékos, aki elköveti a következő nyolc szabálysértés valamelyikét:" ... "a kapura törő ellenfél nyilvánvaló gólszerzési lehetőségének megsemmisítése"
  • 5-5-ös állásnál a meccs legvégén Jenci megindult még egy utolsó sprinttel, le is futotta a védőjét, aki kilökte a pályáról, így 2 csatár vs 1 védő szituációt akadályozott meg. Reakció: a bíró lefújja a meccset.

Jól játszott a Fehérvár is, de ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.. 4. döntetlenünk a bajnokságban, kemény utolsó 2 forduló lesz, de ilyen játékkal van esély bennmaradni.

 

Kezdőcsapat: Tunkli - Jenci, YNWA - Démosz, Macsinka

Csere: Gergő

Gólszerzők: Jenci (2), Démosz, Gergő, Macsinka

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte fc fehérvár focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr493386064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása