Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Kiábrándítók 1-6 (0-4)

2009.12.03. 17:49 YNWA

Kiestünk.

Foghatnám a Fehérvárra, hogy 1 kikúrt gólt nem voltak képesek gurítani a Viaknak, de összességében megérdemelték ők is a bentmaradást, egymás után elverni a Turkászokat és a Fehérvárt is, nemlehet véletlen. Grat nekik a bentmaradáshoz!

A mi meccsünkről sok jót nemlehet elmondani, győzött a jobb csapat. Hatalmas sebességkülönbség volt a két csapat között. Ennek ellenére simán benne volt a győzelmünk a meccsben, persze ahhoz az első 10 percnek teljesen máshogy kellett volna alakulnia. Egy gyors góllal ők szereztek vezetést, de ezt már már meg is szokhattuk.. De egyáltalán nem játszottunk rosszul, sőt igazából mi nyomtunk, és több helyzet is adódott, a legnagyobb végén a kiábrándító kapus kézzel hárított a büntetőterületen kívül, így akadályozva meg a gólt.. Járt is a két perc, bár ezzel sajnos nemvoltunk kisegítve, ugyanis elég gagyi ilyenformában ez a szabály. Hisz biztos gólt úsztak meg, így meg ha mázlival is de kihúzták kapott gól nélkül az emberhátrányt, csak 2 kapufáig és 1 ziccerig jutottunk, de sajna egyik sem ment be... Ráadásul ha gólt is lőttünk volna, akkoris egyből visszajöhet a játékosuk, szóval semmit sem kockáztat az a csapat aki utolsó emberként kezezik..

Nade vissza a meccshez.

Nyomtunk tovább, az FC Disappointers meg villámgyors kontrákkal zilált szétfele minket. Egy hatalmas hibám után, a röviden hazaadott labdát könyörtelenül vágták a kapunkba.. Próbálkoztunk tovább, de kezdett a szusz is elfogyni, ilyen szinten az 1 csere nagyon kevés, főleg, hogy az ellenfél két sorral játszik. Lassan a kedvünk is szépen elment, nem sikerült semmi, de szó szerint.. minden mellé felé szállt, és a passzok is összevissza mentek.. Magyarul teljes csőd. A félidőre már 4 volt közte, éreztük innen már nemsok esély van..

Mondjuk azt nemértem ennek ellenére mértnem lehet végigküzdenie mindenkinek az utolsó leheletéig a meccset (akinek nem inge...), hogy legalább ne legyen közte 5, vagy ne alázzák szarrá szegény Makyt.... a második félidő a csapat történetének mélypontja volt.. Jól jön a téli szünet azthiszem.

De Marci gólja az utolsó percben ennek ellenére tuti a forduló gólja, induljunk ki ebből, tekintsünk rá úgy, mint egy szebb jövő előhírnökére. :P

Kezdőcsapat: Maky - YNWA, Kurucz - Fenyő, Macsi

Csere: Marci

Sérült: Gellért, Géza

Gól: Marci

Lesz majd szezonértékelő poszt is egyszercsak.

 

 

 

18 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi focibajnokság kiábrándítók

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr611571724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2009.12.05. 23:42:56

Sziasztok!

Sajnálom, hogy kiestetek, főleg azért, mert a Dinamo Viak maradt benn, akik enyhén szólva nem a legszimpatikusabb csapat. Sőt...
Meccs előtt beszéltük is a srácokkal, hogy mi lenne, ha "benntartanánk" a Medencét, de aztán elvetettük, mondván, majd minket is utolér a fogadási botrány, aztán nézhetünk :-)
Igazából azért, mert tavaly mi is hasonló szituban voltunk, és akkor a Cselezi úgymond "lefeküdt" az Országúti Barátoknak, így kiestünk, aztán csak zöld-asztal mellett kerültünk vissza, s ez elég rosszul esett...
Szóval azt mondtuk, játszunk egy jót, azt meglátjuk mi lesz.
Végül elég nagy pechetek is volt, mert gyakorlatilag a kaput nem nagyon találtátok el, pedig volt sok helyzetetek, de még a legnagyobb ziccerben is "inkább" mellé lőttétek. Érdekes taktika :-)
Remélem hamar visszajuttok! (ha a BKV tartja szokását, és most sem akar az A ligában indulni, lehet hamarabb mint gondolnátok) Sok sikert továbbra, aztán csak lesz még Kiábrándítók - Májmedence FC derbi :-)

Üdv: Zogmund (Kiábrándítók)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.12.06. 00:01:32

@zogmund: Köszi, jólesik hogy írtál :)

Hát ja, semmi sem sikerült, Fenyő egyik bombája sem jött be, meg amúgyis hihetetlen miket hagytunk ki, még a gólvonalról is sikerült fölé lőni... továbbra is tartom, ha az emberelőnyt sikerült kihasználnunk, akkor minden máshogy alakul.. de ez egy ilyen nap volt. Mondjuk összességében (még :D) jobb csapat vagytok, szóval nem ezen a meccsen ment el a bentmaradás.. Meg mi szuperhatékonyan megvertük az utolsó fordulóig mindhárom mögöttünk álló csapatot, akiket józan számítás szerint kellett. Azzal nem számoltunk, hogy 7-2-vel küldik haza a Turkászokat (...) és 1-0-val (!) a Fehérvárt.. kicsit elszomorító, főleg ez utóbbi eredmény, többet vártam a koronázóvárosiaktól... :/

És még jó hogy nem hagytátok magatokat, ki is kértük volna magunknak :P

Nagy élmény volt az első osztály, hátha visszalép vki és akkor maradhatunk.. most még úgyis csak altattunk.. :D

A téli szünetben amúgy összejöhetnénk egy edzőmeccsre, akár a BKV-val karöltve egy mini-torna keretében.. ha van pálya ötlet szóljatok :)

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2009.12.06. 18:24:52

@YNWA: Nos igen, én sem hittem volna, hogy a Fehérvár egy ilyen vérszegény meccset játszik a Viakkal, kíváncsi lettem volna a mérkőzésre, ki hogy állt fel...

Nagy örömmel vennénk pár edzőmeccset, a BKV -is jó ötlet, meg mi is tudunk két másik csapatot is szervezni (a kupagyőztes FC Tej?, meg egy frissen C -be jutott csapat), sőt pálya ötlet is van, most nézünk egyet a soroksári úton.

Gondolom nektek is a hétvége lenne a legideálisabb. Majd körbekérdezem, nálunk mi a helyzet, aztán szólok, ha van konkrétum.

fenyo5 2009.12.06. 18:44:45

Mérnök utca elvileg egész olcsó diákkal (kb 6rongy/óra), múltkor a BEAC- on láttam egy hirdetést, azt érdemes lenne megnézni.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.12.06. 18:51:12

@zogmund: Annyi, hogy az erős eufemizmus lenne, hogy a hétvége a legjobb nekünk, hétfő-csütörtök délutánok-esték sokkal reálisabbak szerintem :)

de ha nem, akkor cáfoljon meg a csapat :P

fenyo5 2009.12.07. 11:42:12

Mivel csak 8 vizsgám van, ezért természetesen bármikor ráérek...:D
De a legjobb hétfő-csüt közti délután/este lenne, vagy esetleg péntek délelött...

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2009.12.07. 20:49:24

@YNWA: "eufemizmus" :) Szép szó :)
Célozzuk meg akkor a jövő hetet, mondjuk csütörtök délután 7 körül. Igyekszünk fedett műfüves pályát találni addig, ha az jó nektek is.
Nos?

lacko inter 2009.12.07. 21:13:47

@zogmund: Csere nélkül voltunk/voltak (Fehérvár). Én nem tudtam menni zh miatt.
Lehet, ha az a tanárom más időpontra teszi a zh-t, minden másképp alakul...Nektek is...
Így csak 1 csatárunk maradt + 0 csere!

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.12.07. 22:28:22

@zogmund: nekünk jónak tűnik, de küldtem levelet a levlistánkra, megírom, ha jön visszajelzés :)

Jön akkor más csapat is? Ha kilehetne bérelni egy 3-4 órára, akkor jöhetne még más is akár (BKV, Tej, Fehérvár?)

Sőt akár a Máj Fakót is lehet megtudom fűzni, akik csak nevükben fakók, szóval minőségi csapat őkis.. :)

(Lesz külön cikk a villanyfényes szezonról, kb 2 hét múlva)

fenyo5 2009.12.08. 13:09:22

@YNWA: sátortetős műfű, csütörtökön megyek a BEAC-ra, akkor majd megnézem h mik a kondiciók...

dave86 2009.12.09. 10:10:58

Mi sátortetős műfüvet 13 000 erős magyar forintért láttunk, bár nem a BEAC-on. Azt nem tudom, hogy elmennénk-e, mivel 20-án is megyünk egy tornára, de ha kialakult a koncepció, legyetek szívesek dobni egy mailt vagy kommentet a honlapra, és visszajelzünk! A kezdeményezés szimpatikus, a felkészülési időszakban mindenképpen nyélbe ütjük!

Köszönöm!
Dávid, BKV Hátra

RZsolti88 2009.12.09. 20:33:08

@YNWA: Én is annyit tudok mondani, hogy szipatikus, lelkes, hajtós csapat a Májmedence.

DE: -25 ös gólaránnyal, 9 ponttal nem lehet benn maradni.

Az, hogy 1-0ra kaptunk ki egyáltalán nem meglepetés. a 11 meccsből 5 meccsen alig rugtunk gólt.

Paksi 0
Viak 0
Cselezi 1
Kiábrándítók 1
CSTB 1

Sajnos idén nem volt igazi befejezőcsatárunk, gyakorlatilag olyan, mintha a keretünk 1kapus, 3 védő és 2középpályásból állna.

Más: én úgy hallottam, hogy a BKV vagy felmegy 1.osztályba, vagy megy le a 4.be, ha most se akar felmenni.

további sok sikert!
zsolti (Fehérvár)

gabesz bá 2010.02.02. 13:50:00

Hello!

Kiábrándítók színeiben csatlakozom a bloghoz.
Szóval amikor a kapusunk a labdát kézzel ütötte ki a büntetőn kívül hibázott a bíró.
Ugyanis piros lapot kellett volna adnia, ami asszem 5 perces de biztosan végleges kiállítás (legalább 1 meccses eltiltással)
Normális esetben a 2 perces kiállítás egy sárga lap kispályán.
Egyébként jó meccs volt.
Üdv
Gabesz bá

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.02.02. 19:16:34

@gabesz bá: énis megnéztem ezt a szabálykönyvben, és valóban így van. Felmerül a kérdés, hogy a bíró akkor ami a bomlott lótúróért álldogál akkor a pálya szélén?? Mert az egy dolog, hogy mi nem reklamálunk, de hadd ne tudjam fejből a szabálykönyvet..

ez a második műhiba a szezonban, és nem mondom, ha kiállítják a kapusotok, akkor nyerünk sőt, valószínűleg akkorsem, ert jobb csapat vagytok, de kitudja hogy alakult volna.. ugye ez még 0-0-nál volt. ez idegesítő így.. :/

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2010.02.03. 09:17:34

@gabesz bá: @YNWA: Ne izgulj volt még ott egy jó kapusunk, ráadásul mi kifejezetten jók vagyunk emberhátrányban :P

Viccet félretéve: azért nem olyan sok és bonyolult az a szabálykönyv, hogy ne lehessen 1 óra alatt megtanulni, és akkor max 2-3 meccs és belejön az ember... Dehogy az utolsó meccsre mér nem tudták elsajátítani a szabályokat, rejtély (és akkor még meg sem említettem, hogy elvben nem itt találkoztak első ízben futsall szabályokkal a sporik...)

Mindenesetre sajnálatos, hogy van(nak) olyan csapat(ok) akiknek lehet ezen múlt a benntmaradás...

Amúgy gabesz bá elárulnád, hogy te ki vagy a csapatunkból? Csak a kíváncsiság kedvéért :-)
süti beállítások módosítása