Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Grund FC 3-1

2012.03.05. 22:27 YNWA

Elkezdődött a tavaszi szezon, az őszi rengeteg döntetlenünk miatt sajnos sok-sok év után újra csak a C ligában. Erős mezőny gyűlt össze, nem lesz egyszerű visszajutni, de egyértelműen ez a cél. Csapatunk elég masszívnak tűnik idén, az első meccsen a jó erőkből álló, viszont kicsit kapkodó csapatnak tűnő Grund ellen sikerült jó meccsen győzni. Az első félidőt uraltuk, Gergő Fenyő nagyszerű labdája után egy kapu előtti kavarodást lőtt a léc alá, majd hamarosan már 2-0 volt ide. Bokáék szórványos ellentámadásait jól semlegesítettük.

A második félidőre kijött a két csapat közötti 60 év korkülönbség, hosszú percekre beszorítottak minket a térfelünkre, gólt, ziccerben kapufát lőttek, de szerencsére megúsztuk ennyivel, sőt a másik oldalon Dani, illetve Fenyő is hatalmas kapufát lőttek. A hajrában Boros újabb csodás labdát kapott, amit szépen lőtt a rövidbe, ezzel el is dőlt. Jól kezdődött a szezon, reméljük a folytatás más lesz, mint ősszel.

Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Fenyő - Macsinka, Boros G.

Cserék: Kalpuka, Tamássy

Gólszerzők: Boros G. (2), Fenyő Macsinka

1 komment

Címkék: összefoglaló elte grund focibajnokság májmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr24291587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2012.03.06. 20:26:36

Macsi rúgta a második gólt, nem én...
süti beállítások módosítása