Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Kánaán BK 4-3 (0-2)

2012.10.25. 15:11 YNWA

Tegnap sajnos nem voltam jelen, de ez az eredmény a szezon egyik legnagyobb meglepetése, szép volt! Ha kapok infókat írok bővebben is.

Update: meg is érkezett Fenyő írása, jó szórakozást! :)

 

Dobbant a Májmedence szív!

2 cserével jelentünk meg a Kolozsvári T. utcai sporttelepen, ellenfelünk a forduló előtt 6 meccs alatt 15 pontot gyűjtő Kánaán BK csapata volt. Tavaly játszottunk ellenük, akkor 5-3-as vereséget szenvedtünk tőlük a BEAC sátorban. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, mindkét oldalon maradtak ki helyzetek, a kapusok, illetve a kapufák is több támadást hárítottak, azonban ők egy egyéni akció, valamint egy gyors labdaszerzés után 2-0-s előnyt szereztek. Szünetben megbeszéltük, hogy korai letámadni, mert ahhoz jól passzolnak és akkor gyorsan eldőlhet a meccs, valamint, hogy a 8-as sz. játékosukat megkülönböztetett figyelemmel kövessük. Második félidőben is folytatódtak a kihagyott helyzetek, a mindkét csapat sokat hibázott védekezésben, így törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb beindul a gólgyártás. Egy erőből középre lőtt labdába Gellért tette bele jól a lábát, ezzel 2-1-re szépítettünk. Ezt követően ellenfelünk szépen kijátszott egy kényszerítőt, 3-1. Rögtön a középkezdés után Ati szépen laposan átlőtte az ellen betömörülő védelmét, 3-2. Alakul a Come back. Folytatódtak a kihagyott helyzet, pontatlan passz, védelmi hiba kombinációk, lelkesedés mindkét oldalon volt, erőnlét már kevesebb. Vége előtt 5 perccel Fenyő passzát Gellért szinte a kapussal együtt lőtte a kapuba. 3-3. Újrakezdés. A sok helyzet összemosódott, de az biztos, hogy Geri szerzett egy gólt, amit szerinte mellel, a többi pályán lévő, valamint a bíró sporttárs szerint viszont kézzel vett át. Kis reklamálás, de sajnos nem hatott. Utána oldalberúgás, felszabadítás, Danira rápattan, védőkről vissza, Dani belövi. Gól, 4-3 ide, érik a forduló meglepetése. 2 perc volt ekkor hátra, ellenfél nyomott, taktikánk kimerült a "baszd előrében". Utolsó támadás ellenfél csatár megkapja, csel, kis fault hátulról, rácsúszik Tunklira. Síp. Ellenfél szerint büntető, szerintünk kifele fault a jó ítélet. Nekünk lett igazunk. Nagy reklamálás az ellenfél részéről, szabadrúgást előrerúgjuk és VÉGEEEEEEE!!!!!

Ezzel megszereztük az utóbbi idők egyik legszebb győzelmét, egy olyan mérkőzésen, amelyben minden létező eredmény előfordulhatott volna.

Csapat: Tunkli - Fenyő, Kalupka, Macsi, Tamássy, Gellért, Gergő

Gólszerzők: Gellért (2), Tamássy, Macsinka

1 komment

Címkék: fordítás fenyő gellért májmedence futsalbajnokság kánaán bk

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr264869762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2012.11.01. 01:17:24

Amúgy a liga színvonalát jól jellemzi, hogy tegnapi ellenfelünk a híres BME Villanyfényes Bajnokság I. osztályának aktuális listavezetője.

Itt meg a B ligában küzd a dobogóért. :D

(Persze nyilván lehet, hogy nincs átfedés a játékosállományban, de ezt kétlem)
süti beállítások módosítása