Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - tfsl 2-2 (1-0)

2012.04.16. 22:38 YNWA

Előre is elnézést, meg akinek nem inge (pl. Maky, aki anno nálunk is sokat védett és nagyon bírja mindenki), stb., de a mai ellenfelünknél nagyobb tirpák csapattal még nem találkoztunk a 7 évünk alatt. Abszolút nem valóak egy egyetemi bajnokságba, ahol elvileg a játék és a mozgás lenne a fontos és kurvára nem hiányzik senkinek ez a favágás és sírás amit műveltek. Elismerem, mi is többször eltaláltuk a lábukat, de mindez szerelési kísérlet közben történt, a labdáért harcolva, de bazdmeg az, hogy nincs is a térfélen a labda és hátulról futva belémrúg az felháborító. Mi a faszt gondol az ilyen, most komolyan? Vagy a legvégén, amikor kiugrott Dani és a 2 méteres állatja hátulról sprintelve kung-fu rugással teríti le, "ez most muszáj volt" kommentárral utána. Persze a csúnya beszédért meg 5 perces kiállítást követeltek, amit nem is értek milyen szabály. Nyilván én sem értek egyet a kurvaanyázással, de ha minden csúnya beszédért kiállítás lenne, azthiszem nem sok csapat játszana a bajnokságokban. Ennyi eszük van, ha magukra veszik, mellesleg miután majdnem eltöri a térdem, hadd szidjam már, köszönöm. És igen, a mi kapusunk is mondta, hogy "rúgd fel", de az a hiszti, amit ezért rendeztek, nagyon nevetséges volt.

A meccsen ettől eltekintve elfogadhatóan játszottunk, gyakorlatilag végig vezettünk, a legvégén egy buta eladott labdából egyenlítettek. Még ezután is Dani lábában volt a győzelem de sajnos közelről az üres kapu mellé gurította Démosz tökéletes visszapasszát. Iszonyúan fog hiányozni még ez a 2 pont..

Viszont az is biztos, hogy amíg én vagyok a csapatkapitány, nem játszunk többet ellenük.

Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Gergő - Macsinka, Démosz

Cserék: Tamássy, Kalupka

Gólszerző: Démosz (2)

3 komment

Címkék: összefoglaló elte focibajnokság májmedence tfsl

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr564455743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tfsl 2012.04.17. 23:30:34

Grat srácok ismét hoztátok a szinteteket! Ezzel a posttal megkoronáztad amit a meccsen műveltetek.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2012.04.18. 05:50:00

nembaj, szerencsére többet egyikünknek sem kell átélni ezt a traumát.
süti beállítások módosítása