Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Moloko Juniors 1-4 (0-0)

2012.04.30. 23:42 YNWA

Legjobbjaink nélkül, teljesen tartalékosan álltunk fel így a hosszú hétvége közepén, és bár a végéig 1-1 volt az állás, végül a szokásos botrányos helyzetkihasználásunknak (üres kapu - mellé), illetve súlyos védekezési fegyelmezetlenségek miatt sajnos kikaptunk.

Meg kell jegyezni, bár ellenfelünk létszámilag megvolt, 2 játékost "igazolt" az előttünk játszó Kvikerz csapatából, ami egyrészt szabálytalan, másrészt az a + 2 csere nagyon sokat jelentett a végén. Egy szavunk nem lenne, ha nem lettek volna meg alapból, hisz nyilván focizni jöttünk, igazoljanak, de így nemértem. :) A bíró szerint ez nem az ő gondja. :D

Szarok voltunk mint a fos, elismerem, de így elég komolytalan a bajnokság. :) Pláne 160 km-t utazni csak ezért, mekkora hülye vagyok.

Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Zsolt - Tamássy, Géza

Csere: Döbrössy

Gól: YNWA

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: c lófasz május elte liga moloko juniors elseje májmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr44481500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása