Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Reneszánsz Zrt. 2-2 (1-1)

2012.10.31. 22:05 YNWA

Újabb hatalmas bravúrt ért el a csapat, hisz a liga egyik legerősebb csapatától sikerült pontot lopni. Egészen a meccsnap délutánjáig a levegőben lógott, hogy ki sem tudunk állni, ehhez képest. 

A csapat nagy része vidéki, így a hosszú hétvége előtt hazalátogatás miatt 3 csapattag sem lépett pályára, csapatunk egyik legfontosabb láncszeme és örökös gólkirálya, Fenyő pedig a hatalmas dugó miatt nem ért ki... Nyilván ilyenkor játszunk korai meccset. Mindezt tetézte, hogy a kapusunk és a tartalék kapusunk sem ért rá, úgyhogy örökös vészkapusunk ugrott be helyettük. A 2 kapott gól ehhez képest tényleg fantasztikus teljesítmény, nem is értem. :D Egész szezonban eddig ma kaptuk a legkevesebb gólt. Csere nélkül játszva. 

Lesz beszámoló is, de sajnos (?) én sem voltam jelen.

UPDATE (2012.11.06.): Gellért küldött egy rövid összefoglalót:

"Öcsém (Kristóf) lőtte mindkét gólt. Első gól: egy labdaszerzés után letámadásból adtam be középre ahol Kristóf második próbálkozásra berúgta. Ezzel volt 1:0 nekünk. Aztán kiegyenlítettek, majd berúgták a második gólt, ami elég szerencsétlen volt, mert úgy látta a kapus, hogy ki fog menni, kikísérte, de még pont beleért az ellenfél és így lett 1:2 nekik. Majd egy hosszú labdát Kristóf levett a kapu előtt és két védő között elhúzva, háttal a kapunak lefordulásból sarokba berakta. Elég látványos gól volt. A továbbiakban tartottuk az eredményt mert nem volt cserénk."

Kezdőcsapat: Horváth - Macsinka, Tamássy - Gellért, Kristóf

Csere: - 

Gólszerzők:Kristóf (2)

Szólj hozzá!

Címkék: csoda zseniális zrt reneszánsz hőstett bravúr májmedence futsalbajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr364882854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása