Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Kánaán BK 3-5 (1-1)

2012.03.12. 21:35 YNWA

Erős csapat ellen jó meccset játszottunk, kiegyenlített mérkőzés volt, de összességében talán kicsit jobban megérdemelte a győzelmet a Kánaán. 

Mi négy kapufát lőttünk, ha azok bemennek a kritikus pontokon, akkor nyerünk, de hozzá kell tenni, hogy a kapusunk is elképesztő nagyokat mentett. Az emberhátrányos kapott gólunkért nagy kár, kapusunk tökéletes ütemben szerelte a kiugró csatárt, kár hogy ebben a bajnokságban a kapusnak is tilos a becsúszás, így kiküldték 2 percre.

Pár perccel a vége előtt sikerült egyenlítenünk egy hatalmas Kalupka góllal, és lendületben is maradtunk, benne volt akár a győzelem is. 2 perccel a vége előtt egy szöglet után labdát szereztünk, 3 az 1-ben vihettük volna kapura, de a középső játékosunk utolsó emberként elvesztette a labdát a félpályán, és ezt könyörtelenül kihasználták. Bosszantó így kikapni nagyon.

Meg kell jegyezni még, hogy amilyen jó csapat ellenfelünk, legalább annyit sírtak és reklamáltak, fura volt ezt látni, főleg egy harmadosztályú meccsen.

Jövő hétfőn régi rossz ismerősünk az Erő Bá következik, nem játszottunk velük legalább 4 éve, de még így is élénken élnek meccseink emlékei. Ahogy láttam mez színt váltottak (sárga ---> piros) és igazoltak 4-5 fiatal tehetséget, nem mi vagyunk az esélyesek, de szigorú és figyelős játékkal talán meg tudjuk fogni őket, nagy meccs lesz.

Kezdőcsapat: Matulik -  YNWA, Fenyő - Macsinka, Kalupka

Cserék: Tamássy, Démosz

Gólszerzők: Démosz, Fenyő, Kalupka

 

A tabella 2 forduló után:

 

Szólj hozzá!

Címkék: c beszámoló erő elte liga bk kánaán focibajnokság májmedence tszse

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr14312914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása