Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Armada 3-5 (2-1)

2009.09.30. 21:51 YNWA

Hatalmas meccset játszottunk a mumus Armada ellen, és a szívünket is kitéve, óriási küzdelemben végül hősi halált halt halandó hadseregünk (csak h alliteráljon).

Ahogy egy kaptafakommentátor mondaná, "ismerkedéssel" kezdett a két csapat, már az elején feltűnt, hogy nem ma kezdték a focit az ellenfél tagjai. Villámgyorsan tették a labdát, és agyban is néha előttünk jártak. Persze mi sem csak lestük őket, határozott, kemény védekezéssel, és jó helyezkedéssel megtörtük rohamaikat, így inkább távoli lövésekkel próbálkoztak, de szerencsére csak kevés (nulla) sikerrel.

Nem úgy, mint Fenyő, aki egy lendületes előretörést követő szóló végén bombázott ballal a rövid fölső sarokba. 1-0!

A meccs a fentiekben ismertetett koreográfia szerint haladt tovább, bár Gellért és Marci érkezése új színt vitt csapatunkba, főleg előbbi úriember zilálta szét eszeveszett szólóival az ellen védelmét.

Sajnos egy gyors támadás közben ők is hasonlóan tettek velünk, és csatáruk okos gurítással kiegyenlített.

Sokáig nem örülhettek, hisz Gellért lemásolta Fenyő gólját, így újra itt volt az előny!

Szünet után rövid úton eldönthettük (?) volna a meccset, hiszen 3 perc alatt 3 abszolút hihetetlen nagy ziccert hagytunk ki szépen sorjában, mind a 3-szor egyedül vezethette a játékosunk a kapura a labdát, sajnos 0 eredménnyel..ezen javítanunk kell (és most képzeljetek ide pár klisét az első osztályról, és az ilyen dolgok meg nem engedhetőségéről:)

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat (ha már klisé. :D), főleg fejben kezdtünk nagyon fáradni, és az Armada gyorsan döntésre vitte a dolgot, pár perc alatt 5-2-re fordítottak..

Ekkor még kb 10 perc volt hátra, ekkor Fenyő gondolt egy merészet, és még minket is meglepve "kukásmezt" húzva pályára lépett a kapus helyett. Hisz megkell próbálni mindent, győzni akarunk! :D Amúgy igazából csak az ellenfelet akartuk megzavarni. Ez nagyjából sikerült is, hisz gyors egymásutánban előbb Fenyő, majd jómagam rúgott zúgó kapufát. Pech. Nemsokkal később azért Gellért gólpasszát Fenyő hozzávetőleg 3,7 centiméterre állva a gólvonaltól a hosszú ficakba helyezte.

A remek, szoros eredmény ellenére aztkell mondjam, ez közel sem a 100% volt a csapattól, talán olyan 75, mégis egy kis szerencsével akár pontot is szerezhettünk volna. Magamra különösen mérges voltam, ha jól is titkoltam eddig, hisz 3 bekapott gólnál is 1 centin múlt, hogy megakadályozzam, ami azért frusztráló tud lenni.

De nézzünk pozitívan a jövőbe, egyszer úgyis kijön a 100%, és akkor..

Kezdőcsapat: Maky - YNWA, Koxi (alias Géza) - Macsinka, Fenyő

Cserék: Kurucz, Gellért, Marci

Gólszerzők: Fenyő (2), Gellért

1 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi armada

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr651419369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.09.30. 22:44:49

Ez jó meccs volt, erről könnyű írni:)
süti beállítások módosítása