Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Bayern Zsírmedence - Földturkász United 3-4 (1-0)

2010.11.16. 22:15 YNWA

kjífjíadfdafkladnFVKDJA-BLVGKJDak-jbdgwans,í

Na. Kicsit elgondolkodtam, hogy ha én így érzem magam egy ilyen meccs után, akkor a 99-ben mit érezhettek Barcelonában.. nameg a whisky-sör kombó is kicsit lazított a dolgokon. De azért tobábbra is a rongyosfaszú seggberakott öregördög lova verné belé a rézzelcifrázott kóchengeres ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva világi öregannyának abba a kankós bús picsájába,hogy a trójai faló birizgálná meg a szálkás faszával ezt a meccset.

Nemis tudom érdemes-e érdemben írni a róla. Hihetetlen jófej és sportszerű ellenféllel találkoztunk, akik nagyon szervezetten és jól játszottunk. De az a helyzet, mi jobban. Már az elején szép támadásokkal kezdtünk, Palkó Tibi egy egyéni akció végén szép lövéssel szerzett vezetést. Ezután egy 4-5 percre teljesen benyomtak minket, ezek meleg pillanatok voltak, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. A félidő maradék részében inkább mi domináltunk, többször is centiken múlt a gól, nem egyszer tiszta ziccert sikerült 2-3 méterrel is mellé helyezni.. A félidő jelenete volt amikor P. Tibi szögletből rácsavarta és a hosszú oldalon a belső kapufáról pattant.. sajnos kifelé.. :/

A második félidőben felélénkültek az események, a Turkászok gyönyörű támadás végén egyenlítettek, nagyon kicentizték, bármelyik passz 2-3 centivel arrébb megy, már blokkolunk.. de épp ez a lényege. :) Kicsit később a vezetést is megszerezték, szép lövéssel.

Nem adtuk fel, rohamoztunk tovább, hisz még rengeteg idő volt vissza. Ez meg is hozta a gyümölcsét rengetet szép támadás után sikerült egyenlíteni és kb 6-7 perccel a vége előtt újra a vezetést is megszerezni.. 3-2!

A hátralevő időben stabilan védekeztünk, egészen a 48. percig, amikor szöglethez jutottak, egyik védőnk nem követte az emberét, aki ezt ki is használta és az emberek lába sűrűjében a kapuba csorgott a labda.. sokk. És a java még hátravolt.. Rutintalan csalódottságunkban teljes erővel kezdtünk rohamozni, de Palkó Tibi lövése után a lepattanó labda átcsúszott az utolsó emberünk lába alatt, ami így pont az ott turkászó csatárhoz került, és nem kegyelmezett, hihetetlen higgadtan helyezett a hálóba... 3-4.

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: ss összefoglaló 99 faszkivan bl dráma döntő elte lágymányosi földturkászok zsírmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr722453652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.11.17. 00:45:32

ezzel el is dőlt, hogy már nem lehetünk bajnokok :( :D

másrészt a vereség ellenére is gyakorlatilag biztos, hogy bentmaradunk. :)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.11.17. 00:46:51

este meg jön az NSZK, amely legaláb olyan jó csapat, mint a mai ellenfél, csak szerencsétlenül alakultak a meccseik.
süti beállítások módosítása