Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Légszomj 2-0 (1-0)

2011.09.14. 13:31 YNWA

Ott folytattuk, ahol tavasszal abbahagytuk. A 3 pont tényét leszámítva mégis minden más volt.

Tavaly a szezon utolsó meccsén, már tét nélkül sikerült nyernünk ellenük egy 7-6-os gálameccsen, ahol még Kurucz is gólt FEJELT. Nocomment :D

Idén búcsút intettünk rengeteg szép sikerünk helyének a csepeli Jedlik Arénának, és az ELTE vadonatúj Bogdánfy úti stadionjában folytatjuk a csapat történetét. Ahhoz képest, hogy én enyhe húzódásom miatt alapvetően csak nézőnek mentem a nyitómeccsre, gyakorlatilag végig kellett játszanom, hiszen különböző kalandos okok miatt a kezdésre épphogy meglettünk 4+1-en..

Itt vége is szakad a negatívumoknak, fegyelmezett és határozott védekezéssel, Fenyő okos szabadrúgásával és Laci ballábas bombagóljával sikerült megszerezni a pontokat. 2,5 év után hoztunk le meccset kapott gól nélkül. Jövő héten talán már a csapat másik fele is el tud jönni, a Sördögök ellen sem lesz egyszerű meccs.

Go Máj!

Kezdőcsapat: Tunkli - YNWA, Fenyő - Démosz, Gergő

Csere: Laci

Gólszerzők: Fenyő, Laci

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi légszomj focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr1003226763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása