Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Téli Bajnokság gyűjtőposzt

2012.12.11. 22:17 YNWA

Nevek alapján nagyon erős ligába kerültünk, de nembaj, inkább sok szoros (vagy nem szoros :D) vereség, mint szenvedés alacsonyabb színvonalon. :)

1. forduló.:

Májmedence - 33 FC 3-6 (2-0)

Ellenfelünk az A liga 4. helyezettje volt, akik több élcsapatot is legyőztek, sok jóra tehát nem számíthattunk. Egyik emberünk meccs előtt 10 perccel jelezte, hogy nem ér oda, így csere nélkül állt ki a csapat, szemben az ellenfél 3 cseréjével. Sajnos utóbb kiderült, ez döntött is, hisz a meccs háromnegyedéig vezettünk, 2-0 és 3-2 is volt ide. Maky amíg lehetett hatalmas bravúrokkal tartotta az eredményt, elöl pedig Démosz és Áki lőtt gyönyörű gólokat. Végül a csapat elkészült erejével, jöttek a hibák, amit az ellen könyörtelenül kihasznált és így végül megérdemelten nyert. Kezdésnek mindenesetre nagyon biztató volt az este. :)

Kezdőcsapat: Makláry - BorosG, Macsinka - Démosz, Áki

Csere: -

Gólszerzők: Áki (2), Démosz

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokság fc 33 téli májmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr164960664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása