Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Winter Classic: Májmedence B-Equipo 6-6 (1-3)

2009.02.16. 20:15 YNWA

Fantasztikus meccsel kezdte meg a csapat az tavaszi (?) szereplését a Villanyfényes Bajnokságban, aki nemlátta örök élménytől fosztotta meg magát.

Szakadó hóesés fogadta a csapatokat, a páyát vagy 3 centis hó borította, de legalább már a bemelegítés mókás volt.

Szörnyen álmosan kezdett a csapat, az első félidőben többnyire csak kerestük a labdát, el is húzott az ellenfél gyorsan 2-0-ra, különösen a "Colosgyerek" volt elemében, esélyünk sem volt lefogni.. Aztán egy szöglet után szépítettünk, egy lecsorgó labdát vágtunk a kapuba. Az öröm nemtartott sokáig, a félidőt 1-3-al zártuk. De még rengeteg volt vissza...

Sajnos ezt megint az ellenfél használta ki, míg mi a lehetetlen körülmények között próbáltunk pár támadást végigvinni, ők a fizika törvényeit meghazudtolva gyors kontrákat vezetve állva hagytak minket, 15 perccel a vége előtt 2-6 állt az eredményjelzőn. Már persze ha lett volna eredményjelző. A 6. góljuk ritkán látható gyönyörű jelenet volt, vagy 7 méterről fejelt a "Colosgyerek" a felső és a bal kapufa találkozásánél a hálóba, elemi erővel. Dödi még meg is tapsolta, ami nemvolt szép dolog. :D

De lehet pont ez adta meg a lökést a csapatnak, és fantasztikus iramot diktálva kezdtünk nyomni, minden mindegy alapon. Ez szerencsére most bejött, Macsi 2 gyors góljával már 4-6 volt, végül összesen 10 perc alatt sikerült kiegyenlíteni, sőt akár a vezetést is megszerezhettük volna, ha velünk van a kapufa, vagy a hó.. A Májmedence történetének egyik legnagyobb comebackje volt.. Ezután kettészakadt a pálya, legalább 3 ziccer maradt ki mindkét oldalon, volt hogy egy támadáson belül rúgtak 2 kapufát, de gól már nem esett. A meccs végén még kitört egy kisebb kakaskodás, a kezezés és a becsúszás szabályértelmezéséről, de ez teljesen beleillett a derbi képébe.

Nagy meccs volt na. :)

Kezdőcsapat:

Tónika-Kurucz, Kerekes - Parrag - Macsinka, Zöldág

Csere: Boros

Gólszerzők: Boros (2), Macsinka (2), Zöldág (2)

Gólpasszok: Macsinka (2), Gergő (2), Zöldág (1)

 

2 komment

Címkék: bme villanyfényes

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr35947227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.02.16. 20:51:35

Grat a pontszerzéshez!!!
Jövő héttől meg bevesszük Csepelt!!!


ui: volt piros labda a hófocihoz?:)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.02.16. 21:16:26

@fenyo5: piros fehér.. :D de ezvolt a legkisebb gond :)
süti beállítások módosítása