Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence-VöröSÖRdögök 6-4 !

2009.03.04. 00:30 YNWA

Na, ez is megvolt. A csapat hatalmas győzelmet aratott az igen jó erőkből álló Sördögök felett.

Ez a meccs szememben mindig kiemelkedik a többi közül, a két csapat legelső meccse igen parázs hangulatúra sikeredett, ennek fényében mindig megkülönböztetett figyelemmel készülünk erre a derbire.

Ma a parázs hangulat elmaradt, csak a végén vált kicsit feszültté a légkör.. de láttunk már csúnyább dolgokat is. :) mint pl. a Liverpool idegenbeli mezei már jó ideje

Mi kezdtük a mérkőzést a Jedlik Arénában, az első pár percben semmi említésre méltó nem történt, egyik csapat sem mert (vagy nem tudott, nézőpont kérdése.. :D) értelmes támadást vezetni. Aztán egy kósza szabálytalanság után szabadrúgást kaptunk az ellen kapujától kb 8 méterre, amit Fenyő visszatérésének megünnepléseként egy ágyú erejvel a kapuba bombázott. 1-0!

Ezzel fel is pörögtek az események, a Sördögök rohamozott, mi derekasan romboltunk, sőt kihasználva az ellenfél vakmerő támadását, gyors kontrákat vezettünk. Az egyik ziccert, Macsinka lőtte okosan a hosszú sarokba. 2-0!!

Ezután az ellenfél gyorsan tett róla, hogy még véletlenül se gondoljunk a megnyugvásra. Fenyő lába alatt elcsúszott egy indítás, amit könyörtelenül kihasználtak.. 2-1

Persze Fenyőt sem kellett félteni.. Nem sokkal később Gellért ugrott ki ziccerben, erős lövését védte a kapus, a kipattanó magas ívben majdnem a félpályáig szállt vissza..ahol jött Fenyő: kissé balra kisodródva futtából, jobbal kapásból botrányosan nagy gólt lőtt a kapu bal felső sarkába. Túlzás nélkül állítom, ekkora gólt én még nemláttam. :D Talán ehhez tudnám hasonlítani:

Persze ez kisebb.

Ezután folyt tovább a meccs az addigi medrében, a Sördögök támadtak, mi kontráztunk.. Ebből elég nagy adok-kapok alakult ki, volt hogy 1 percen belül mindkét oldalon gól esett..

Mi kétszer is elég komikus körülmények szereztünk gólt, előbb Fenyő lőtt be egy labdát kb. 2 centiméterről, miután a Sördögök védői valami oknál fogva megálltak.. Fenyőt hálisten ez nemzavarta :) Ezzel már 4-1 volt!

Az ellenfél továbra is derekasan próbálkozott, de a védelem nagyon fegyelmezetten állta a rohamokat. Sajnos egyszer úgy alakult, hogy mind három védőnk az oldalvonal mellett állt, és a 4 csatárunk volt a pályán. Persze lehet csak véletlen egybeesés, de egy gyors oldalváltás után gólt lőttek, 4-2.

Macsinka pimasz gólja révén nemsokára már 5-2 volt!

Még kevésbé nemsokára (lásd még:középkezdés után) egy egyéni megindulás és jó lövés után már 5-3 volt, ezzel megnyitva a hajrát.

A jól bevált forgatókönyvhoz ragaszkodva egy újabb kontra legvégén Gellért pofozta be a labdát, miután vagy háromszor kipattant a kapusról, és ötször oda-vissza passzoltak egymásnak a csatártársával.. A védők nemtudom merre jártak, de nem hiányoztak végülis. Igen ez volt a második komikus gólunk.. :) 6-3!

Hogy izgalmas legyen a vége is, egy sokpasszos támadás eredményeként, a Sördögök beállította a 6-4-es végeredményt. Persze ezt akkor még nemtudhattuk, ezért az utolsó 5 perc feszült volt és ideges, egy rossz esés után egy sördögnél kicsit ki is borult a bili, de komoly rugdosódás már nem alakult ki, vége lett a derbinek.

Összességében szerintem megérdemelt a győzelem, a 6 gól, és 4 kapufa mindenképpen ezt bizonyítja, az ellenfél pedig nemtudott mitkezdeni ma a szervezett védelmünkkel.

Nálam a meccs embere Fenyő, de mindenki igen jó teljesítményt nyújtott.

Kezdőcsapat: Szemesy-Golan Trevize,YNWA-Fenyő,Gellért

Cserék: Barna, Marci, Macsinka

Gólok: Fenyő (3), Macsinka (2), Gellért

       

 

 

1 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr79978782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.03.04. 11:13:58

Na azért a beszámoló kicsit túlzás rám nézve, bár a második gólom az valóban beakadt:)
Amúgy nagyon jó volt újra Májmedence színekben pályára lépni, szerintem sokkal erősebb a csapat, mint volt, meglássuk mit hoz a jövő:)
süti beállítások módosítása