Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence B - Machomens 9-4 (5-1)

2009.03.19. 19:58 YNWA

Megszereztük első győzelmünket a BME bajnokságok történelmében, erre egészen a harmadik meccsig kellett várni.

A Májmedence históriájának fontos állomása volt ez a mérkőzés, a csapat mezében pályára lépett egy igazi sztár, Németh Péter, aki a ZTE színeiben a 2004/2005-ös szezonban 4 NB I-es mérkőzésen is szerepelt!  Az MFC erősségét mutatja, hogy így is csak a B csapatban kapott helyet.. :D

Az ellenfél igazi veteránokból állt, akik hatalmas rutinjukkal, és cseleikkel próbálták ellensúlyozni gyorsaságbeli és erőnléti előnyünket.

Néhány veszélyes támadásunk után váratlanul megszerezték a vezetést, csatáruk kihasználva, hogy agyilag még nem teljesen voltam ott a meccsen, elvitte a labdát, és kapusunk mellett a hálóba lőtt.. 0-1

Ezután mégjobban felpörgettük a tempót, és a zalaegerszegi hármasfogat (Boros-Palkó-Németh) sorra dolgozta a ki a ziccereket, a félidőre 5-1-re alakítva az eredményt. Külön megemlékeznék a közéjük ékelődő Dödi gólra: az előreívelt, lágy, könnyű labdát mindenki, de főleg a védője legnagyobb meglepetésére elsőre nemtudta rendesen megszelídíteni, így a védő jobbra elszállt, a labda meg pont úgy pattant, hogy ziccer legyen, ezt pedig már könyörtelenül csőrözte be emberünk a kapufa mellé.

Az előny minket olyannyira megnyugtatott, hogy a 27. percben már 5-3 volt az állás, egy szép támadás végén, majd újabb hibámat kihasználva, 2 gyors gólt szerzett az ellen.

A védelmünk (én...:D) továbbra sem volt a helyzet magaslatán, kapusunk többször bravúrral védett, de elöl mi is számtalan helyzetet hagytunk ki. Az adok-kapokból mi jöttünk ki jobban Palkó két hatalmas távoli gólja külön élmény volt.

Jövő hét szerdán 18:00-kor következik az Eddzé Fehérvár csapata, remélhetőleg hasonló jó játékkal ellenük is. :)

Kezdőcsapat: Tónika-YNWA-Dödi-Palkó,Boross,Németh

Csere: Sziszka

Sérült: Zöldág

Gólszerzők: Boros (3), Németh (3), Palkó (2), Dödi

3 komment

Címkék: bme összefoglaló villanyfényes

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr651012679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2009.03.20. 00:25:55

Grat, szép győzelemnek tűnik:) Most különösen várom az összefoglalót:P

fenyo5 2009.03.20. 13:36:02

Gratula a fakónak:)

GhostPunk 2009.03.21. 01:40:55

Dödi < ----- > mindenki, de főleg a védője legnagyobb meglepetésére elsőre nemtudta rendesen megszelídíteni

:D
no offense :)
süti beállítások módosítása