Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

A mumus következik

2009.03.30. 21:21 YNWA

Holnap újabb mérkőzés következik a B ligában, ha a tabellára nézünk akár könnyű meccsre is gondolhatnánk, de ezt gyorsan felejtsük is el, hiszen még soha sem sikerült legyőznünk holnapi ellenfelünket.. Itt tehát a nagyszerű alkalom eme csúnya sorozat megtörésére, ha versenyben akarunk maradni a feljutásért, kötelező a győzelem.

Az a nagy helyzet, hogy sem a 2005 őszi 2-2-es döntetlenünkre, sem a 2008 tavaszi 4-3-as vereségünkre nem emlékszem, a kommentekben mindenki megoszthatja esetleges emlékeit.. :)

A Gumirugók idén még nem szereztek pontot, de szoros meccseken kaptak ki, egyedül az egyik favorit, a Földturkászok ellen nem volt semmi esélyük. Az igen játékos Lin Kuei ellen pedig megmutatták az ellenszert, amiből mi is tanulhatunk majd :)

4 meccsen 5 gólt szerző csatárunk Gellért sajnos nemtud jönni, remélhetőleg sikerül majd pótolni.

A Statikus honlapja is írt beharangozót, olvassátok aztis! :)

Holnap 19:00-kor kezdünk Csepelen a 2-es pályán, várunk mindenkit.

 

 

2 komment

Címkék: bme beharangozó villanyfényes

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr411036179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.03.30. 22:42:30

én a 4-3as vereségre emlékszem:)
akkor volt az h 4mp elteltével kaptunk gólt rólam m utolsó emberben cseleztem. Ígérem h holnap nem fogok cselezni az első 4mp-ben hátul...
Amúgy akkor Garzó Gyula barátunk védett, de nem rajta ment el a meccs, hanem m egy masszív csapat volt az ellenfél, + sok helyzetet kihagytunk.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.03.30. 22:43:45

ja, így már megvan... a boldog (?) ősidők :D
süti beállítások módosítása