Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Holnap

2009.04.06. 17:44 YNWA

Aljas HFC. A következő akadály. Ez sem lesz egyszerűbb a múltheti meccsnél.

Stabil, masszív, és főleg nagyon rutinos egylet, nemrég hagyták el a 100. meccsüket! A vietnamiak (4-8) és a Földturkászok (2-11) nagyon simán verték őket, de a kiemelkedő tudású BKV-t nagy küzdelemre késztették, és csak a lefújás előtti pillanatban dőlt el végleg a meccs (3-5). Bár hozzákell tenni, egy AHFC-BKV Hátra meccs a Fradi-Újpest párharcnál is nagyobb derbi. És még foci is van. :D

Egyetlen győzelmüket a Statikus ellen aratták (3-1) ebből kiindulva egyforma erős a két csapat.. De ne ebből induljunk ki.. :)

Csapatunk eddig a Dinamo elleni nagy botlást leszámítva elég magabiztosan gyűjtögette a pontokat, de ez azért a viszonylag könnyű sorsolásnak is köszönhető, ezután jönnek az igazán nehéz meccsek. Épp ezért holnap kötelező a győzelem. A múltheti játéknál csak jöbb jöhet, és újra szerelést húz a múltheti meccset külföldi próbajátékon töltő Gellért is. Nekem megsúgta, hogy a Bayern ajánlatát utasította el és maradt hű a Májmedencéhez. Józan döntés :)

Ha emlékezetem nem csal, egy GTK sportnapon mintha már játszottunk volna az Aljas ellen (4-2), de erre egy lyukas kétfillérest nem tennék fel. Mégse. :)

20-kor kezdünk a Jedlik Aréna 1-es pályáján.

Mivel az ellenfél is vörös mezben játszik, a kavarodás elkerülése érdekében mi FEHÉRben lépünk pályára. Eddig szerencsét hozott, a nyitó meccsen 6-4-re vertük benne a régi rivális Sördögöket. Folytassuk eme szép hagyományt :)

ápdét: Aljas cikk holnapról :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó elte lágymányosi focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr851050029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása