Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - BKV Hátra 4-5 (3-2)

2009.05.05. 22:04 YNWA

Hatalmas meccs volt, főleg nekünk, nem erre számítottam :)

Stabil védekezésünkkel a meccs nagy részében sikerült megölnünk az ellenfél támadójátékát és villámgyors kontrákkal szép gólokat szereztünk. Sajnos több gólt is nagy védelmi hibából kaptunk, különösen az enyém jött a legrosszabkor, 3-1-nél a büntetőterületen belül érthetetlen módon befelé passzoltam ahelyett, hogy kibombáztam volna a nagyvilágba.. Másik két kapott gól is elkerülhető volt, egy-egy rossz csel után a középpályán eladtuk a labdát, és a BKV nem kegyelmezett.. Ezek egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lennének. Ilyen szintű csapatok ellen nem szabad ilyen hevesen megpróbálni a szerelést (leszámítva Fenyőt, mert ő nagyon profi ebben is), inkább hátráljunk, tartsunk egy méter távolságot, lényeg, hogy a kaput fedezzük, így nehezen jönnek a kapu közelébe, ráadásul így cselt is nehezebben húznak meg. Más kérdés, hogy lőttek 2 bombagólt messziről is, de kevés hasonló csapat van, aki erre képes.

A támadójátékunk végre nem csak Fenyőre épült, bár ő megint hozta szokásos jó formáját. Az első gólja különösen szép volt, Macsi a saját térfelünk középről ívelt a fejére, amit szépen csúsztatott az ellenkező sarokba. Rajta kívül még Macsi, Gellért, és én is betaláltam. A BKV végig nagyon nyomott, főleg az első félidő végén volt hatalmas a terhelés, ott nem sokon múlt, hogy kihúzzuk a sípszóig..

A második félidő hasonló forgatókönyv szerint zajlott, a BKV nyomult, mi meg próbáltunk kontrázni, több nagy helyzet is kimaradt mindkét oldalon. Az utolsó percre 4-5-el fordultunk, minden erőnkkel támadtunk, míg kb 10 másodperccel a vége előtt a BKV védője becsúszva szerelt, ezt a bíró lefújta. Ez volt a 6. szabálytalanságuk a félidőben, következett a 10 méteres, amit Fenyő lőtt. Hatalmas erőt adott bele, majdnem kettétört a felsőléc, ahonnan a gólvonalra, majd kifelé pattant a labda..

Valahogy mégsem éreztünk akkora csalódottságot, mint mondjuk az Aljas, vagy a Dinamo ellen, mert hatalmas meccsen végig versenyben voltunk a sokkal magasabban jegyzett ellenfél ellen. Ilyen meccsekért neveztünk a ligába. :) Bár van egy olyan érzésem ez a pont nagyon-nagyon fog hiányozni a végén..

Holnap 18-kor pótoljuk az elmaradt meccset a 3. helyezett Földturkászok ellen, az is nagyon kemény meccs lesz. Érdekes csapat mondjuk, kikaptak a kieső helyen álló Légszomjtól, de például 6-3-ra verték a Fehérvárt..

Holnap sokminden eldől, hajrá! :) 

6 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr791105134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.05.05. 23:21:23

5-4 lett a vége!!!!

dave86 2009.05.06. 22:50:27

Sziasztok!

Mit játszottatok a FöldturkÁszokkal?
Üdv.,

Dávid
BKV Hátra

Macsinka 2009.05.06. 23:00:09

Hello!

Nyertünk 7-6-ra (6-1-re is vezettünk :)), jó lenne ha nyernétek jövő héten, hogy legyen esélyünk feljutni!

Hajrá, hajrá!

dave86 2009.05.06. 23:04:04

Megteszünk mindent! Gratulálok, jó csapat vagytok!

fenyo5 2009.05.07. 00:02:12

Ha az Aljas és a Dinamo ellen nem szumma 1 pontot szerzünk...
Függetlenül attól, hogy 1. Bízom a sportszerűségben, 2. BKV jóval erősebb mint a Turkászok, nem szeretem ha nem a saját kezünkben van a sorsunk.
Amúgy hazafelé a kocsiban ülve rájöttem, hogy 3 gólt "okoztam" (ebből max 1 tekinthető valódi gólnak:D), így a gólszerzők: Gellért3, én3, Gabi (YNWA) 1.
süti beállítások módosítása