Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Lin Kuei 4-0 (félbeszakadt)

2009.05.12. 22:36 YNWA

Óriási drámát láthatott az aki kilátogatott ezen a borús estén a Jedlik Arénába. Na, nem a mi meccsünkön...

Ellenfelünk a Lin Kuei a meccs kezdési időpontja után 10 perccel még sehol sem volt, akkor kezdtek el szállingózni.. Hamarosan 3-an összegyűltek, így legalább elkezdhettük a meccset. Mondjuk nemértem miért nem lehet szólni, telefonálni, írni egy emailt, hogy "nemjövünk", eltudtuk volna mással is tölteni az estét..

Kb. 10 perc "játék" után 4-0-nál az egyik tagjuk megunta, és hazament, így a bíró lefújta a meccset. Ebben az eltefoci honlap elolvasása után nemvagyok teljesen biztos, hogy 4 vagy 5 null lesz ide, de végülis mindegy is. :) Ha valaki tudja kommenteljen. :)

Utána a maradék 2 emberük mellé átállt Fenyő, Macsi, meg a bíró, és fociztunk egy vicceset, fantasztikus cseleket láthattunk, igazi, eredeti joga bonito ment főleg Fenyő, Marci és Barna volt elemében. :D Az est pillanata mégis az volt, amikor Barna a félpályánál meg akart húzni egy cselt (mondjuk nemtom mért, 5 méteres körzetben nem volt ember. persze ma ez nem számított.) és valami embertelen nagyot esett a labdában. A bíráskodás színvonalát jól jellemzi, hogy a labda folytathatta a játékot, még sárga lapot sem kapott.... nonszensz.

Közben fél szemmel a másik pályát néztük, ahol hatalmas küzdelem zajlott a Turkászok és a BKV között. A BKV-nak kellett szurkolnunk, amennyiben nem kapnak ki, előrelépünk a 3., feljutó helyre egy fordulóval a vége előtt. Végül ez be is jött, de hogy.. Végig hihetetlen szoros csata volt, és a vége előtt 1 perccel a Turkászok vezettek 5-4-re... Eddigre már az egész csapatunk a palánk mellé gyűlt, és nem akartuk elhinni, hogy megint, sorozatban harmadszor, egy ilyen hajszálon megy el a feljutás... Aztán az egyik utolsó BKV roham végén a csatáruk betört a büntetőterületre, a Turkász védő pedig becsúszott, mellette.. a játékoshoz nem ért hozzá, és a lábát is visszahúzta, de becsúszás volt, ez tény. A bíró hatalmas szerencsénkre nem volt szívbajos, és befújta. Büntető! A BKV csatár pedig a bal kapufa mellé helyezte el, 5-5! A hátralevő pár másodpercben már nemtudott újabb gólt lőni a Turkász, így a kezünkbe került a sorsunk!

Ha az utolsó fordulóban nyerünk a Palota ellen, akkor feljutunk!

Sajnos nemlesz egyszerű meccs, a Palota az életéért fog küzdeni.. ma legyőzték a Fehérvárt, nem is értem.. a bíró elmondása szerint vagy 25-öt szabálytalankodtak, nagyon durván játszottak, a Fehérvár meg kihagyta mind a 4 kisbüntetőt.. Akár még ki is eshetnek, ha nemfigyelnek.

Szóval jövő keddig készüljön mindenki lelkiekben, gyilkos, fizikális meccs lesz, mindenkinek keményen oda kell tennie magát! Külön szól ez két művészlelkű játékosunknak Marcinak és Barnának. (Kár, hogy ők nem olvassák az oldalt. :D)

Hajrá, ezt már húzzuk be végre!

Kezdőcsapat: Szemy- YNWA, Kurucz - Fenyő, Macsinka

Gólszerzők: YNWA (2), Fenyő (2)

Cserék: Marci, Barna

 

4 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr871118213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macsinka 2009.05.14. 01:20:21

Jövő héten szétfutjuk a palotát ez a lényeg, meg hogy Gellért elemében legyen nem úgy mint a mai újtermék marketing zh-n. ::DDD

GhostPunk 2009.05.18. 11:58:47

Nem lesz beharangozó?:)
süti beállítások módosítása