Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Történetünk legfontosabb meccse jön

2009.05.18. 14:24 YNWA

Az ellenfél pedig a Palota lesz. Akiket nagyon nem szeretünk. 3 meccset játszottunk eddig velük, és mindig halálosan megszenvedtünk velük. Ősszel 2-2 volt az eredmény, és emlékeim szerint egyáltalán nem volt különösebb különbség (alliteráció!) a két csapat között. Nagyon nem fekszik nekünk a játékstílusuk. Ezt legjobban talán a 2008 tavaszi meccs mutatja, ahol sikerült egy gólzáporos 0-0-ás döntetlent játszania a két csapatnak. Egyetlen győzelmünk még 2007 őszén arattuk ellenük, amikor 3-2-re győztünk.

De nézzük a pozitív oldalát: még sosem kaptunk ki tőlük.. :) Ez persze holnap édeskevés lenne, a biztos feljutáshoz nyernünk kell, azt nem várhatjuk, hogy a Turkászok hibáznak az Aljas ellen. Csak reméljük. :)

Ellenfelünk az élcsapatoktól viszonylag simán kikapott, a mögötte állókat pedig viszonylag simán verte, leszámítva az Aljast, akikkel ikszeltek. Szóval a statisztikákat nézve akár meg is nyugodhatnánk, ha nem ismernénk magunkat.. Általában a jó, nálunk jobb csapatok ellen néhol fantasztikusan játszva okozunk meglepetéseket, amikor nálunk papíron gyengébb ellen lépünk pályára, akkor érthetetlenül szarul játszva okozunk ugyancsak meglepetéseket. Negatívat.

Figyelemre méltó még a Palota gólkülönbsége: 56-65 (nekünk 49-30..) Mindenki vonja le a következtetéseket. :)

Ellenfelünkről több forrásból is olyan híreket hallani, hogy igen kemény, néhol durva játékot játszanak (lásd még: Fehérvár ellen 25 szabálytalanság - kurvasok! - és 4 kisbüntetőt ítéltek ellenük. De a BKV sem dicsérte őket agyon ilyen szempontból: "Taródy is óriási gólt ragasztott az ellen kapujába, amit jó testfelépítésű barátaink nem igazán vettek jó néven. Maradjunk annyiban nem voltak okosak, az egyetemnek maximum a konditerem részét látták.") Szóval erre mindenki készüljön lélekben, fizikális meccs lesz, tegye oda magát mindenki, ez az utolsó meccs, szóval nem félteni az lábakat! És ha agyon is rúgnak, mindenki maradjon higgadt, akármi történik, ne szálljon el senki agya, kérlek titeket! A bíróban meg bízzunk, hogy odafog figyelni.

Múlt héten a Palota legyőzte a szétesett Fehérvárt, így sajnos nekik is hatalmas téttel bír a meccs, ha győznek, akkor mindenkitől függetlenül bennmaradnak.. a többi esetben szinte biztos hogy nem.. Szóval igazi közönségvonzó TV-s derbi lesz, ínyenceknek. :)

Ennek értelmében holnap elkísér minket császárunk, goreny, aki kamerázni fog, hiszen történelmi események várhatóak, meg kell örökíteni őket a hálás utókornak. :)

Holnap 19:00 Jedlik Aréna! Hajrá hajrá HAJRÁ!!!

Kurucz küldte ezt a videót, a holnapi bemelegítés koreoráfiájanál valami hasonlót várunk (értsd: ennél azért egy kicsit többet..):

7 komment

Címkék: beharangozó elte lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr601128718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2009.05.18. 15:04:49

Ezt szerintem pénzért kéne csinálnod:D

"56-65 (nekünk 49-30..) Mindenki vonja le a következtetéseket. :)"

Én ebből azt a következtetést vontam le, hogy nekünk van az egyik legjobb védelmünk:P Go, Májmedence!

GhostPunk 2009.05.18. 15:05:39

Ja, és holnap valami hasonló bemelegítést szeretnék látni:)

www.youtube.com/watch?v=Vc-wD2YwXGs

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.05.18. 15:36:47

@Golan Trevize: ez baszottjó :D

bár Marci meg Barna simán felülmúlja ezeket.. :D

Macsinka 2009.05.18. 16:10:39

Az lesz itt a lényeg, hogy 4+1-ben még nem játszottunk velük. Szétfutjuk őket 10-0-ra nyerjük az első félidőt, aztán meg 10-9-re a meccset.:P

fenyo5 2009.05.18. 17:20:33

Ilyet mi is tudunk, csak mi sportosabb testalkattal rendelkezünk, meg nem szeressük a kokaint (azaz nincs rá pénzünk)...
Az gáz ha holnap nem megyek meccsre?:)
Hosszú volt a szezon elfáradtam, nem motivál a 3. hely:)
fb

dave86 2009.05.19. 12:02:53

Király a videó! Sok sikert mára!

GhostPunk 2009.05.19. 15:09:56

Legalább nem kell tartanunk attól, hogy [i]olvassák[\i] a beharangozót:P
süti beállítások módosítása