Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Ittvan az ősz ittvan újra..

2009.09.07. 18:42 YNWA

...és kezdődik a szezon végre :D

Nem is pöcsölünk sokat, még jó hogy tegnap éjjel ránéztem a Villanyfényes honlapjára, hisz ott virított, hogy szerdán meccs! A keret egyelőre még bizonytalan, de a hírek szerint elég erős lesz. Erre utal, hogy szerdán két volt NB 1-es játékos is pályára fog lépni várhatóan, akik nagyon helyesen a tanulást választották a világraszóló karrier és Nesta és társai oda-vissza kötényezése helyett.

Először mondjuk aggódtam, hogy elkeveredett a nevezésünk, egyik negyedik ligás csoportban sem láttam a csapatunk.. sanda reménytől vezérelve, mintegy minden mindegy alapon megnéztem a felsőbb osztályokat is, és nem ott tündököl a Májmedence Fakó név a 3.d csoportban? :D Szóval idén nem csak az ELTE ligában (erről majd később lesz cikk), hanem itt is egy szinttel feljebb léphettünk :)

Szóval szerda este 18:00 Beac, az idényben először mutatja meg magát a csapat.. várunk mindenkit szeretettel :) Az ellenfél a Száguldó Csigák lesz, róluk semmiféle információ nem áll rendelkezésre, mondhatni sötét lovak csigák. Mindenesetre a keretünk erősnek tűnik, és ha összeszokik a csapat, akár még a feljutás sem kizárt.

Go Máj Go!

2 komment

Címkék: bme beharangozó villanyfényes

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr121366416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyo5 2009.09.11. 14:37:54

Hol késik a beszámoló?:D
Vagy idéntől csak győztes meccsekről lesz?

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.09.11. 15:19:29

tessék ittvan, nemvolt idő, dolgom volt, ittam :D

kapusügyben tudsz valamit azóta?
süti beállítások módosítása