Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - NSZK 5-9 (2-5)

2009.11.25. 22:29 YNWA

Nadehát egy klubcsapatnak hogylegyen esélye egy nemzeti válogatott ellen? :P

Hihetetlenül idegesen, pontatlanul játszottuk, teljesen érthetetlen. Ők meg a mi taktikánkat vitték tökélyre, visszaálltak, hátul nyugodtan passzolgatva kicsaltak minket, és onnan villámgyorsan, egy az egyben többször megverve játékosainkat könnyű gólokat lőttek, szegény Dávidnak nemsok esélye volt.. Ismét bebizonyosodott, hogy ezen a szinten nemszabad hibázni, mert a legapróbbat is könyörtelenül kihasználja minden ellenfél..

Innen nagyonnehéz lesz bennmaradni, bíznunk kell a Fehérvárban, hogy komolyan veszik az utolsó meccsüket, mert ilyen játékkal/hozzáállással/futómennyiséggel nemsok esélyünk lesz a bentmaradást jelentő 3 pontra..

Talán majd lesz egy hosszabb elemzés is, emberekre is lebontva, mert ez a mai egy kicsit sokk volt. Persze azis bennevan tényleg, hogy ez más szint, mi ennyit tudunk. Úgyérzem főleg fejben vagyunk kevesek. Szóval azért élvezzük ki még azt az utolsó meccset, hátha sikerül csodát tenni :)

A meccsről videofelvétel készült, akit érdekel dobjon egy mailt és adok linket :) Aztán egyszer majd tecsőre is felkerül talán, ha lesz időm összevágni vmi faszányos klipet :)

Kezdőcsapat: Maky - YNWA, Géza - Fenyő, Macsi

Csere: Kurucz, Gellért

Gólszerzők: Fenyő (2), Macsi , Gellért, YNWA

3 komment

Címkék: video összefoglaló elte lágymányosi focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr91552803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RZsolti88 2009.11.26. 08:08:07

Hali nekem dobhatnál egy linket a meccsről: rehakzsolt@hotmail.com
köszi
Rehák Zsolt

fenyo5 2009.11.26. 16:22:53

9-5 lett, m 2t rúgtam, de mondjuk tökmind1...
Amúgy ha valakinek lesz 544353 db zh közt egy kis szabadideje összevághatna egy összefoglalót, persze csak a mi góljainkkal:D

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.11.26. 16:51:45

@Rehák Zsolti: ha fennlesz gépen a nyersanyag küldöm, sztm jövő hét a reális :)

összefoglaló meg majd tán karácsonyra :)

még az előző meccs is visszavan.. :)
süti beállítások módosítása