Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Beharangozóféleség

2010.03.09. 16:55 YNWA

Mai ellenfelünk 21-től az YBL, akikről az égvilágon semmitsem tudok, leszámítva, hogy az A liga őszi utolsó helyezettjétől 5-3-ra kaptak ki az első fordulóban. Ami tekintve, hogy mi csak két utolsó perces góllal, és kb 4 kapufát megúszva tudtuk legyűrni őket 5-4-re tavaly, azért nem ad okot teljes lelkinyugalomra. :)

Csapatunk klasszis, és hosszútávon talán az egyetlen kimagasló színvonalú teljesítményt nyújtó tagja Maky kapus a hétvégén összeszdett egy kellemetlen húzódást, így ma nem tudja vállalni a meccset. Helyette a Villanyfényes harmadosztályban küzdő Fakó kapusa, Mrai fog beugrani, szép kihívás lesz ekkora egyéniség helyét átvenni.. És ha ez nem lenne elég Macsi is beteg, így elég tartalékosan fogunk felállni. Innen szép nyerni. :)

2 éves kihagyás után visszatér viszont a csapat egyik alapító tagja, Sebi. Reméljük nem szőtte be hálóval az idő vasfoga és könyörületet nem ismerve fog takarítani hátul. :) Üdv újra itt!

Ezt meg csak úgy, huhúú: :D

Szólj hozzá!

Címkék: video svéd beharangozó elte hoki linus klasen södertalje

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr651825820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása