Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

1 éve..

2010.03.25. 13:03 YNWA

"Amikor neked játsszák a Himnuszt, kicsordul a könnyed, de borsózik a hátad, és úgy érzed, ezért érdemes volt élni. Akkor nem azt számolod, hogy hány fogadat ütötték ki, hogy a térded kikopott és a gerinced sem az igazi már, csak állsz, és elönt a hála, hogy mindez neked jutott."

Még mindig ugyanolyan felfoghatatlan. 1 éve ment el Ocskay Gábor, minden idők egyik legnagyszerűbb és legzseniálisabb magyar sportembere. Mindenkinek a pédaképe lehetne.

És milyen furcsa, szinte 100%, hogy pont az évfordulón lesz magyar bajnok örökös csapata a Volán.

Még egy történet jutott most eszembe. A halála utáni első meccs a finnek elleni, eredetileg gálameccsnek szánt mérkőzés volt, és a magyarok első gólja mikor született? A 11. perc 9. másodpercében. És mi a születésnapja? 9. hónap 11. Ne mondja senki, hogy nem ezzel jelzett fentről, hogy jólvan. Véletlenek nincsenek. :)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: video jégkorong évforduló hoki gábor emlékezés ocskay legende

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr601867593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása