Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Cápafog (Cselezi) 4-7 (1-3)

2010.04.14. 00:44 YNWA

Ahhoz képest, hogy meccs előtt két órával még összesen 4-en voltak az utazó keretünkben, kurvajó meccset játszottunk. :)

Aztán végülis 17 órakor befutott Sankó Olaszországból, így legalább számszakilag meglett a csapat, ráadásul az indulás előtt 2 perccel a csapat tavalyi kerettegja Barna is beesett, szóval már már dőzsöltünk a jóban. (nem.)

Sajnos Maky sérülése miatt megint nélküle álltunk fel, ráadásul a két tartalékunk is kitette a Busy táblát, így Kurucz vállalta el a porta őrizését. Ez vált a mérkőzés egyik kellemes meglepetésévé, az első, kissé potyaízű gólt leszámítva együtt élve a játékkal, több hatalamas védést és mentést bemutatva a csapat egyik legjobbja volt. Gellért utolsó perces bombaöngólját pedig még Casillas se védte volna. :D

A mezőnyjáték sem ment rosszul, mindenki hajtott, mint állat, és elöl is több nagy helyzetünk adódott, főleg Fenyő és Gellért révén, de a Cselezi Cápafog kapusa brutális nagyokat védett, eddig a szezonban messze ő volt a legjobb kapus akivel összefutottunk.. :/

Ellenfelünk is jól tette a labdát, szép támadásaik voltak, gyors helyváltoztatásaikkal többször összezavarták a védelmünket.. Ennek ellenére ha sikerült volna végig koncentrálni fejben, akkor nyerhettünk volna.. Sajnos ez még mindig nem megy végig 50 percen keresztül.

2-3-ra még így is sikerült felzárkózni, de 2 gyors góllal újra elhúztak, ami után 3-5-re alakult az állás, és még volt vissza 15 perc..

Ekkor több enyhén szólva is fura jelenet borzolta az addig elég kedélyes állapotban levő idegeket. Főleg a mienket.

A Fogak 6., mindent eldöntő gólja előtt a játékosuk kézzel sodorta el a labdát előlünk, de mehetett tovább a támadás.. Ezekután az ellenfél hatosának vonalánál kapott egy rúgást Gellért, a bíró szabadrúgást ítélt, de az ellenfél egyik (vagy több?) játékosa hevesen tiltakozott, amin a mi Gellértünk tiszta lelke úgy kibukott, hogy inkább bedobásra végezte el a tökéletes helyről járó szabadot.. Ők aztán persze visszaadták a labdát, ekkor már sportszerűen, amit Gellért hangos éljenzéssel és tapssal jutalmazott. Persze erre ő lett a fő bűnös, a világ szemete, egyenesen egy Maugli, mit gúnyolódik ez itten (vagy ez nem sértő? ha félreértettük elnézést :D). Ezután még rúgtunk egy gólt, de a sors ma nagyon utálta sajnos csatárunkat és egy amúgy gyönyörű öngóllal alázta meg teljesen. És igazságtalanul. Úgyhogy innen is üzenem neki, hogy egyen egy kis fákkjút inkább.

Ja, és ha rólam megy ki a labda de a bíró mást ítél, és nem szólni, az ősi román szokás.

Na lehet fikázni :)

Jövő héten jön az FC Tej, azsem lesz egyszerű..

Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Fenyő - Sankó, Gellért

Csere: Barna

Gólszerzők: Sankó, YNWA, Gellért, Fenyő

 

 

 

 

1 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi cselezi fakkjú sankó

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr91919539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2010.04.14. 19:56:17

Végre, a régi idők szintjét idéző beszámoló, zsííír:))
süti beállítások módosítása