Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - Armada 2-4 (1-1)

2010.09.29. 21:38 YNWA

Húbazz, teljesen kiment a fejemből a beszámoló írás..

Nem is nyújtanám most már hosszúra, a két csapat végig fej fej mellett haladt, az Armada sziklaszilárd és nagyságú védői és az igenjó csatárai kemény csatára késztettek minket, csak kicsit frusztráló volt, hogy majdnem minden mezőnybeli szabálytalanságot az Armada javára fújt a bíró. Tény, nem ezen múlt, hisz annyira sok szabálytalanság azért nem volt, max Májmedence szinten.. :) (A Feka részről sajnos nemtudok nyilatkozni egyelőre)

A meccs ott ment el, amikor nagyjából 10 perccel a vége előtt Davids jól helyezett lapos bombáját az Armada kapusa hatalmas bravúrral szögletre ütötte. Vagyis azt hittük, hisz kirúgás következett, valamilyen általunk nem ismert szabályból kifolyólag. (Ide kell beszúrnom, hogy a jelek szerint nem lehet mindenki Kiábrándítók, túl szép is lenne.. :) A kirúgás után egy párharcot újfent lefújt a spori, pedig konkrétan semmi nem volt, a két játékos felugrott a labdáért.. Az ebből elvégzett szabadrúgás után szerezte 3. gólját az ellen. Ezen hátvédunk kicsit bepöccent, az oldalvonalnál állók már akkor mondták, hogy ez kiállítás lesz, amikor megindult szerelni a félpályáról.. Sajnos igazuk lett. Mondjuk nem volt semmi durva, de tényleg látszott, hogy elszállt az emberünk kicsit, jogos volt. Az emberelőnyt végül nem használták ki, de a legvégén miközben 4 emberrel támadtunk, még egy kontrából betaláltak, így alakult ki a végeredmény.

Reméljük ezzel a szezonra le is tudtuk a szezononkénti egy darab botrányos bíró adagunkat.

Holnap jöhet a Paksi, az sem lesz piskóta.. Remélem nem hagyjuk őket halként fickándozni, és valamit kifőzünk ellenük. :)

3 komment

Címkék: összefoglaló elte armada

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr792333275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2010.10.03. 23:35:13

Nem fogalmazod meg a felháborodásunkat a botrányos játékvezetésen?:)

rowi 2010.10.04. 11:07:49

sztem de, csak rögtoön ki is sípolta, így a szöveg nem látszik

GhostPunk 2010.10.06. 23:51:17

"Holnap jöhet a Paksi, az sem lesz piskóta.. Remélem nem hagyjuk őket halként fickándozni, és valamit kifőzünk ellenük. :)"

menj már el sportújságírónak, zseniális:D
süti beállítások módosítása