Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - Paksi Halászlé 5-8 (4-4)

2010.10.06. 22:36 YNWA

Mottó: rendes bírókat az A ligába!

Na ez egy hatalmas mérkőzés volt. Ellenfelünk az ELTE egyik büszkesége, a korábban országos 4. helyezett, többszörös ELTE első osztály érmes, illetve Közgáz-liga bajnok Paksi Halászlé volt. Tavaly ellenük játszotta a Májmedence talán történelme legjobb mérkőzését, úgyhogy most is bizakodóak voltunk.. már a realitásokhoz képest :)

A meccs nem kezdődött épp tökéletesen, gyorsan vezetést szereztek a paksiak, egy hatalmas góllal a hosszú sarokba. Itt egy pillanatra akár meg is ijedhetett volna a laikus szemlélő, de a Zsírmedence idén nem az a csapat! :)

Bátran mentünk előre, jól játszottunk, ezt bizonyította, hogy a meccs következő 3 gólját mi szereztük.. volt itt minden, Davids sokásos varázslata, gyorsan elvégzett szabadrúgás és szép összjáték végén sakk-matt után kellett kihalásznia bőrt a hálóból a paksi portásnak.. :) Sajnos ezt gyorsan visszakaptuk a Paksi is villámgyorsan ellőtt egy szabadot, így feljöttek 3-2-re. Ezután 4-2-nél megint 2-vel mentünk, de a félidő végére hatalmas hajrát nyitott a Paksi, és be is daráltak minket, jól jött a szünet. Ha már darálás meg kell jegyeznem, hogy nagyon kemény meccs volt, csörögtek a csontok, és sajnos a bíró nem volt a helyzet magaslatán, nagyon össze vissza fújt, nem lépett fel kellő eréllyel. Furcsa volt látni amúgy, hogy dobálta magunkat az ellenfél, én komolyan attól féltem néha, hogy megütik magukat esés után, olyan magasra sikerült felugrani és tökéletes hídpálya szerkezetet leírva a fűre érkezni, lehetőleg hangos ordítás közepette. Kár hogy sokszor ezt 1-2 másodperc késéssel tették, némi burleszk jelleget kölcsönözve önmaguknak.. :) Mondjuk ha direkt csinálták, hogy néhány játékosunknál elszakadjon néhány cérna fejben, akkor sikeresen tették, a második félidőre sajnos teljesen elszállt néhány játékosunk fejben, így nem sikerült megismételni az első félidő hatalmas játékát. Még vezettünk pedig, de 5-5-nél már sorozatban második meccsünkön befolyásolta döntően a mérkőzés eredményét a pálya szélén álló úriember.. Egy beadásunkat a paksi védő a testétől jócskán eltartott felkarjával semlegesítette, az innen induló kontra végén szerezték meg a vezetést.. A meccs során először.

Innen már nem tudtunk újítani, kaptunk még 2 kontra gólt, de az már nem osztott-szorzott.

 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: halászlé összefoglaló elte lágymányosi paksi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr272351905

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cyber security courses london 2019.06.01. 14:51:29

allegheny county medical society in pennsylvania - Born different 2 more amazing medical stories

Trackback: cyber security courses london 2019.03.23. 23:59:58

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása