Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - FC Fehérvár 3-1 (2-0)

2010.10.13. 21:37 YNWA

Az a helyzet, hogy nemigazán van mit írnom a mai meccsről.. :) A régi ismerős Fehérvár volt a mai ellenfél, akivel eddig mindig nagy meccseket játszottunk, egyszer 4-4-re végzett két csapat, az utolsó meccsükön pedig az FCF nyert 7-4-re, de ott 3-0-ról egyszer még felálltunk 3-3-ra 5 perc alatt, az felejthetetlen :) Persze ez most (is) nagyjából mindegy volt, hisz ma már nevében is és összetételben is teljesen más csapat lépett pályára az akkori Májmedencéből csak ketten maradtunk mára.

Ellenfelünk felkészült és szervezett csapat volt, de vagy nincs igazi befejező csatáruk, vagy csak ma aludta végig a meccset.. Bár az első 10 percben 3 kapufát is rúgtak, ott azért nagyon velünk volt a szerencse.. végre.. :)

Nálunk Davids újra parádézott az első gólja tuti a videoösszefoglalók sztárja lesz! :) Hihetetlen finom cselekkel ment el 2 védő mellett, majd kilőtte a rövid fölsőt. Ezután továbbra is lüktető játék folyt, szép mezőnyjátékkal, de a védelmek jól tették a dolgukat. A gólcsendet Tibi törte meg, majdnem félpályáról bombázott a kapuba egy szabadrúgásból.

A második félidőben feljebb tolta védelmét a belgrádi csapat, ez némi zavart okozott a játékunkban, több labdát is eladtunk, de Höri a helyén volt. :) Egy szuper sorcsere után viszont mind a 4 védekező stílusú játékosunk egyszerre került a pályára, fel is állt szépen mindenki a jól megszokott helyére a hatos vonalán, óriási mákunk volt, hogy a Fehérvár nem használta ki a zűrzavart.. sőt ez a sor szerezte végül a 3. gólunkat, Krisz végigvitte a balszélen, egészen le az alavonalig, majd beadása pont hozzá pattant vissza, és 0 méterről kapufás gólt lőtt a rövid sarokba...:D Érdekes jelenet volt.

Kb. 7 perccel a vége előtt szépített a sárga csapat, Höri bravúrral védett de a kipattanót P. Tibi a hálóba sodorta. Öngól.

Szerencsére a győzelmünk nem forgott veszélyben végül, nagyon fontos győzelem ez!

Újfent meg kell emlékeznem a bíróról is, ezúttal Szultán fújt, aki végre megmutatta, hogyan is kellene levezetni egy ilyen mérkőzést. Köszönjük!

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte fehérvár lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr22369802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása