Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - Torpedo Vodka 9-4 (3-2)

2010.11.03. 20:44 YNWA

Hát ez nemvolt semmi, köszönöm minden jelenlevőnek az élményt! :)

Na, így két hét távlatából próbálok meg beszámolót írni.. :)

A Torpedonak valószínűleg a cseh futsalválogatott a példaképe, bár lehet inkább fordítva, hisz ők a csehekkel ellentétben már a meccs elején mezőnyjátékossá avatták a kapusukat is, így rendszeresen 5 vs. 4 mezőnyjátékos küzdött, aminek következtében gyakorlatilag labdához sem értünk az első 5 percben. Elképesztő nyomás helyeződött ránk, de hősiesen küzdve harcoltunk, ellenben gyanúsnak tűnt, hogy ezt nem fogjuk végig bírni. Az ellenfél (amúgy érthetetlen, hisz elvileg egyenlő létszámmal is sokkal jobb csapat nálunk) kamikaze taktikájának nagy hátránya volt rájuk nézve, hogy a megszerzett labdákból gyorsan indulva könnyen helyzetbe kerülhettünk, főleg az 5. perc után támadt rengeteg alkalmunk, sokszor egy az egyben, vagy akár 2 az egyben is vihettük a bogyót a kapujukra. Mégis ők szereztek vezetést, a csatáruk 2 védőnk szorításából is nagy gólt rúgott a rövid sarokba. Ezen a ponton elég sötéten festett a jövőnk, de egy elcsípett labdából Démosz lódult meg és elképesztően finom, amolyan Panenkás mozdulattal a kapus fölött a hálóba emelt. 1-1!

A félidő további részében már mi is vezettünk néhány gyönyörű támadást, különösen Davids volt elemében, de igazából az egész csapat parádésan játszott. Már 3-1-re vezettünk, Davids félelmetesen nagy gólokat lőtt, egyszer felpörgette magának és helyből lőtt a hosszú sarokba. Ezenkívül rúgtunk 5 kapufát is, de az már túl szép lett volna, ha azok is bemennek.. A félidő vége előtt szerzett még egy gólt az ellen, így megint eléggé aggódni kezdhettünk.

Szerencsére ez gyorsan elmúlt, határozott és szuperfegyelmezett védekezésből halálos kontrákat vezettünk, ráadásul Höri is nagy formában védett. 5-2, 6-3, 7-4 volt az eredmény alakulása, 6-4-nél kerültek a legközelebb.

Démosz 4 gólt rúgott, de Eltont sem láttam még ilyen sziporkázóan játszani. Minden összejött na.

Az ellenfél nagyon is sportszerű volt végig, köszönjük, nagy fociélmény volt. :)

 

 

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr942421002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rowi 2010.11.03. 21:47:51

szezon meccse. nekünk egy x-ünk volt eddig ellenük a legjobb eredmény.

de sokat segített, hogy a kapus össze-vissza szaladgált előre, így jó védekezésből nyugodtan lehetett kontrázni. a kapufaszám alapján a 9-4 még egész szoros is lett...

GhostPunk 2010.11.16. 19:58:49

Legközelebb már csak akkor likeolok, ha megírtad a cikket:P
süti beállítások módosítása