Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Kezdődik

2011.03.08. 15:11 YNWA

Újra itt. :D

Bele is csapunk a lecsóba, ma az A ligában a tavaly (önmagához képest) gyenge szezont produkáló Torpedo Vodka ellen kezdjük meg bajnoki szereplésünket. Az őszi mérkőzés csapatunk történelmének talán legjobb meccse volt, szenzációs játékkal nyertünk. Tibi majdnem egész pályás bombagólja azóta is feledhetetlen.

Sajnos távozott csapatunk talán legkiemelkedőbb játékosa Davids, hisz ő csatlakozott a másodosztályból feljutott "régi" csapatához. Neki szarjon sünt kívánunk ezúton is köszönünk mindent. :)

Sajnos a meló miatt csapatunk másik világsztárja Höri is passzív félévre tette erre a félévre a focit, de nincs ok az aggodalomra, hiszen a helyére két kapus is érkezik. A keret amúgy soha nem látott 12 fős létszámban tobzódik, lassan kinevelhetnénk egy edzőt, az esetleges káosz elkerülésére.

Az őszi első meccsünkön az 5. percben már 0-4-re álltunk, ennél rosszabbul idén se kezdjünk. Főleg ha a végeredmény is hasonlóan alakul.. (8-7) :D

A mai meccsen a cél az összeszokás, de jólenne valami tisztességes eredményt kiharcolni. Még egyszer fix, hogy nem találkozunk ilyen flegma Torpedoval.

Egyszóval: GO ZSÍRMEDENCE GO!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: a vodka davids beharangozó elte egyetemi zsírfeka torpedo futsal höri zsírmedence májmedence összegyetemi májfeka

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr912721923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása