Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Téli Bajnokság gyűjtőposzt

2012.12.11. 22:17 YNWA

Nevek alapján nagyon erős ligába kerültünk, de nembaj, inkább sok szoros (vagy nem szoros :D) vereség, mint szenvedés alacsonyabb színvonalon. :)

1. forduló.:

Májmedence - 33 FC 3-6 (2-0)

Ellenfelünk az A liga 4. helyezettje volt, akik több élcsapatot is legyőztek, sok jóra tehát nem számíthattunk. Egyik emberünk meccs előtt 10 perccel jelezte, hogy nem ér oda, így csere nélkül állt ki a csapat, szemben az ellenfél 3 cseréjével. Sajnos utóbb kiderült, ez döntött is, hisz a meccs háromnegyedéig vezettünk, 2-0 és 3-2 is volt ide. Maky amíg lehetett hatalmas bravúrokkal tartotta az eredményt, elöl pedig Démosz és Áki lőtt gyönyörű gólokat. Végül a csapat elkészült erejével, jöttek a hibák, amit az ellen könyörtelenül kihasznált és így végül megérdemelten nyert. Kezdésnek mindenesetre nagyon biztató volt az este. :)

Kezdőcsapat: Makláry - BorosG, Macsinka - Démosz, Áki

Csere: -

Gólszerzők: Áki (2), Démosz

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokság fc 33 téli májmedence

Májmedence - Egyetértés DSK 4-2

2012.12.11. 22:02 YNWA

hiánypótlás 2.

Szólj hozzá!

Májmedence - Kevert Pálesz 1-6

2012.12.11. 22:01 YNWA

hiánypótlás 1.

Szólj hozzá!

Májmedence - Bél-Tequila 9-4 (5-2)

2012.11.08. 13:02 YNWA

estére lesz vmi rövid :)

Szólj hozzá!

Góllövőlista 2012 tavasz

2012.11.06. 15:26 YNWA

Gyorsan összedobtam egy ilyet:

2012 tavasz Gól meccsszám gól/meccs
Fenyő 13 8 1.63
Démosz 11 8 1.38
Macsinka 8 10 0.8
BorosG 5 7 0.71
YNWA 4 9 0.44
Tamássy 3 11 0.27
Kalupka 3 9 0.33
Áki 2 1 2

Idén eddig így állunk 8 meccs után:

2012 ősz Gól meccsszám gól/meccs
Fenyő 9 5 1.8
Gellért 7 5 1.4
Macsinka 5 7 0.71
Kristóf 2 1 2
Tamássy 2 7 0.29
YNWA 2 6 0.33
Ancsin L. 1 1 1
Kalupka 1 6 0.17

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz ősz 2012 góllövőlista góllista YNWA Gellért Fenyő Macsinka Kalupka Tamássy Májmecence

Májmedence - Reneszánsz Zrt. 2-2 (1-1)

2012.10.31. 22:05 YNWA

Újabb hatalmas bravúrt ért el a csapat, hisz a liga egyik legerősebb csapatától sikerült pontot lopni. Egészen a meccsnap délutánjáig a levegőben lógott, hogy ki sem tudunk állni, ehhez képest. 

A csapat nagy része vidéki, így a hosszú hétvége előtt hazalátogatás miatt 3 csapattag sem lépett pályára, csapatunk egyik legfontosabb láncszeme és örökös gólkirálya, Fenyő pedig a hatalmas dugó miatt nem ért ki... Nyilván ilyenkor játszunk korai meccset. Mindezt tetézte, hogy a kapusunk és a tartalék kapusunk sem ért rá, úgyhogy örökös vészkapusunk ugrott be helyettük. A 2 kapott gól ehhez képest tényleg fantasztikus teljesítmény, nem is értem. :D Egész szezonban eddig ma kaptuk a legkevesebb gólt. Csere nélkül játszva. 

Lesz beszámoló is, de sajnos (?) én sem voltam jelen.

UPDATE (2012.11.06.): Gellért küldött egy rövid összefoglalót:

"Öcsém (Kristóf) lőtte mindkét gólt. Első gól: egy labdaszerzés után letámadásból adtam be középre ahol Kristóf második próbálkozásra berúgta. Ezzel volt 1:0 nekünk. Aztán kiegyenlítettek, majd berúgták a második gólt, ami elég szerencsétlen volt, mert úgy látta a kapus, hogy ki fog menni, kikísérte, de még pont beleért az ellenfél és így lett 1:2 nekik. Majd egy hosszú labdát Kristóf levett a kapu előtt és két védő között elhúzva, háttal a kapunak lefordulásból sarokba berakta. Elég látványos gól volt. A továbbiakban tartottuk az eredményt mert nem volt cserénk."

Kezdőcsapat: Horváth - Macsinka, Tamássy - Gellért, Kristóf

Csere: - 

Gólszerzők:Kristóf (2)

Szólj hozzá!

Címkék: csoda zseniális zrt reneszánsz hőstett bravúr májmedence futsalbajnokság

Májmedence - Kánaán BK 4-3 (0-2)

2012.10.25. 15:11 YNWA

Tegnap sajnos nem voltam jelen, de ez az eredmény a szezon egyik legnagyobb meglepetése, szép volt! Ha kapok infókat írok bővebben is.

Update: meg is érkezett Fenyő írása, jó szórakozást! :)

 

Dobbant a Májmedence szív!

2 cserével jelentünk meg a Kolozsvári T. utcai sporttelepen, ellenfelünk a forduló előtt 6 meccs alatt 15 pontot gyűjtő Kánaán BK csapata volt. Tavaly játszottunk ellenük, akkor 5-3-as vereséget szenvedtünk tőlük a BEAC sátorban. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, mindkét oldalon maradtak ki helyzetek, a kapusok, illetve a kapufák is több támadást hárítottak, azonban ők egy egyéni akció, valamint egy gyors labdaszerzés után 2-0-s előnyt szereztek. Szünetben megbeszéltük, hogy korai letámadni, mert ahhoz jól passzolnak és akkor gyorsan eldőlhet a meccs, valamint, hogy a 8-as sz. játékosukat megkülönböztetett figyelemmel kövessük. Második félidőben is folytatódtak a kihagyott helyzetek, a mindkét csapat sokat hibázott védekezésben, így törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb beindul a gólgyártás. Egy erőből középre lőtt labdába Gellért tette bele jól a lábát, ezzel 2-1-re szépítettünk. Ezt követően ellenfelünk szépen kijátszott egy kényszerítőt, 3-1. Rögtön a középkezdés után Ati szépen laposan átlőtte az ellen betömörülő védelmét, 3-2. Alakul a Come back. Folytatódtak a kihagyott helyzet, pontatlan passz, védelmi hiba kombinációk, lelkesedés mindkét oldalon volt, erőnlét már kevesebb. Vége előtt 5 perccel Fenyő passzát Gellért szinte a kapussal együtt lőtte a kapuba. 3-3. Újrakezdés. A sok helyzet összemosódott, de az biztos, hogy Geri szerzett egy gólt, amit szerinte mellel, a többi pályán lévő, valamint a bíró sporttárs szerint viszont kézzel vett át. Kis reklamálás, de sajnos nem hatott. Utána oldalberúgás, felszabadítás, Danira rápattan, védőkről vissza, Dani belövi. Gól, 4-3 ide, érik a forduló meglepetése. 2 perc volt ekkor hátra, ellenfél nyomott, taktikánk kimerült a "baszd előrében". Utolsó támadás ellenfél csatár megkapja, csel, kis fault hátulról, rácsúszik Tunklira. Síp. Ellenfél szerint büntető, szerintünk kifele fault a jó ítélet. Nekünk lett igazunk. Nagy reklamálás az ellenfél részéről, szabadrúgást előrerúgjuk és VÉGEEEEEEE!!!!!

Ezzel megszereztük az utóbbi idők egyik legszebb győzelmét, egy olyan mérkőzésen, amelyben minden létező eredmény előfordulhatott volna.

Csapat: Tunkli - Fenyő, Kalupka, Macsi, Tamássy, Gellért, Gergő

Gólszerzők: Gellért (2), Tamássy, Macsinka

1 komment

Címkék: fordítás fenyő gellért májmedence futsalbajnokság kánaán bk

Májmedence - Lövés 1-7 (0-2)

2012.10.25. 15:10 YNWA

Az utolsó 5 percig nagyon jól tartottuk magunkat jóval erősebb ellenfelünk ellen, de 1-3 után feladva az addigi zárt és szigorú védekezést (érthető módon) kitámadtunk, és ez nem fért bele egy ilyen ellenfél ellen. Az eredmény ellenére nem vallottunk szégyent, sok helyzetünk volt, sajnos csak 1 lett gól. De az legalább szép, Gellért 3 embert csapott be, majd a kapust is kicselezve lőtt az üres kapuba.

Kezdőcsapat: Kurucz - YNWA, Kalupka - Macsinka, Gergő

Cserék: Tamássy, Gellért

Gól: Gellért

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló lövés májmedence futsalbajnokság

Májmedence - Dagadt Ribancok 3-6 (2-3)

2012.10.11. 09:51 YNWA

Ellenfelünk stabil erőszakos védelemmel, fizikailag teljesen fölénk nőve végül simán nyerte meg a meccset. A 4. és 5. góljuk során egyesével ment el a csatáruk a teljes csapatunk mellett, ez azthiszem mindent elmond a tegnapi napunkról. Két kulcsemberünk hiányzott, velük legalább az egyik pontra jó esélyünk lett volna.

Kezdőcsapat: Tunkli - YNWA, Fenyő - Kalupka, Tamássy

Csere: BorosG

Gólszerzők: Fenyő (2), YNWA

Szólj hozzá!

Májmedence - OSB United 2-4 (0-2)

2012.10.11. 09:48 YNWA

Jól játszott a csapat, de sajnos elől csak kapufákig jutottunk, a 2 lőtt gól pedig nagyon kevés.. Hátul teljesen elkerülhető gólokat kaptunk megint, de úgygondolom a 3 kapott gól nem sok, elöl több kellene. 3 perccel a vége előtt 1-3-nál lehoztuk a kapust, sikerült is gólt szerezni, de sajnos az ellenfél a középkezdésből tökéletesen lőtt a kapunkba, így 2-4 lett, innen már nem volt visszaút. A meccs 80%-át az ellenfél térfelén töltöttük, nagyon nyomtunk, de most csak ennyi volt bennünk. 

Kezdőcsapat: Tunkli - YNWA, Fenyő - Macsi, Boros

Cserék: Kalupka, Gellért, Tamássy

Gólszerzők: Fenyő (2)

Szólj hozzá!

Címkék: osb májmedence

süti beállítások módosítása