Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

ELTE Season Premiere 2009

2009.02.22. 15:39 YNWA

UPDATE: 

Minden mérkőzés elmarad a héten!

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a bajnoki rajt egy héttel tolódik. (a műfűves pályán is 20 cm hó van, aminek az alja le is van fagyva és nem lehet letolni, valamint a palánkokat sem lehet a helyükre tenni, szerdáig pedig nem mondanak jelentős hőmérséklet emelkedést, hogy a jég elolvadhasson). Az A. és B. Ligában megmarad a mérkőzések sorrendje, csak minden egy héttel tolódik.

 

Na ez is elérkezett, megvan a sorsolás, kezdődik az ELTE szezon is.

Igen nehéz szezonnak nézünk elébe, kezdetnek rögvest megkaptuk a Sördögöket, akiket ősszel hatalmas küzdelemben legyőztünk 2-1-re, ezzel elütve őket a feljutástól. 2007 őszén is hatalmas derbit játszott a két csapat, személy szerint nekem az volt életem egyik legemlékezetesebb meccse, 1-1-es félidő után végül 4-2-es vereséget szenvedtünk. Háromszóval hatalmas derbire van kilátás. Eddig mindig a szezon végén játszott a két csapat, furcsa lesz első meccsnek.. Főleg ha visszaemlékezünk a Májmedence első meccseire, ránk triplán igaz a jó öreg "idény eleji forma" kifejezés... :D Bár kétségtelen az utóbbi félévekben konstans progresszív (és hasonló idegen szavak) növekedés figyelhető meg e tekintetben. Ne most törjön meg!

A keret tavalyhoz képest 1 ponton változott,rövid harmadosztályú kitérő után visszatért gólzsákunk, a cselgép és ostromágyúnk Fenyvesi Fenyő Bence! Sajnos sérülés miatt valószínűleg ki kell hagynia az első pár meccset, de bízzunk az orvostudományban.. :) A többiek várhatóan mind pályára tudnak lépni.

A meccs 19:00-kor kezdődik új helyszínen, idén már szembeköpve a recessziót műfüvön folytatódnak a küzdelmek.

Címe:A Jedlik Ányos Gimnázium műfüves pályái (2 pálya egymás mellett, XXI.ker Táncsics Mihály utca 92. Tömegközlekedéssel (HÉV) 10perc a Boráros tértől + max. 5 perc séta

Googlemap:


View Larger Map

Várunk szeretettel mindenkit! Aki a BME beharangozóban nemhallgatott rám, csúnyán megbánta, most ne kövessétel el ezt a hibát mégegyszer! :D

 

1 komment

Címkék: beharangozó elte lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr78958551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2009.02.22. 17:25:17

Pont ilyenre gondoltam, nice one:)
süti beállítások módosítása