Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence-Dinamo Viak 3-5

2009.03.11. 00:54 YNWA

Most csak röviden, mert betámadtak a ZH-k, nincs időm.

Második meccsünkön sajnos elszenvedtük első vereségünket, 9 meccs után kaptunk ki újra, akkor az idén eddig az A csoportban 2 meccsen 18 gólt szerző és listavezető In-Team-től kaptunk ki egy utolsó percben esett góllal 3-2-re.

A meccs elején gyorsan elhúzott 3-0-ra az ellen, és innen már csak futottunk az eredmény után. Masszív csapat volt, hihetetlen jól lövő csatárokkal, és az elején ránkzúdított sortűzből a jól védő kapusunk és kapufánk ellenére is 3 végül beakadt.

Ezután ők kicsit visszább álltak, mi meg próbáltunk felpörögni, de a csapat gyengébb napot fogott ki, döcögött a játék. Ennek ellenére több helyzetünk is volt, és sikerült feljönnünk a meccs végére 4-3-ra. Ekkor már mindent egy lapra feltéve támadtunk, és sajnos most rossz lap jött, az ellenfél egy nagy lövéssel, ami a kapufáról a kapusunk hátára, onnan meg a kapuba pattant, kialakította a végeredményt.

Gyenge játékunk ellenére akár győzhettünk is volna, ami akár bíztató is lehet.. :) De a későbbiekben ennél több kell, a Dinamo (tudja valaki mitjelent a VIAK? :D) pedig még sok csapat életét megfogja keseríteni van egy olyan érzésem.

Gólszerzőink: Fenyő (2), Barna

Kezdőcsapat: Vendégkapus-YNWA,Fenyő-Gellért,Macsinka

Cserék: Barna, Marci, Trevize

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr15995042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása