Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence-Légszomj 7-2 (1-1)

2009.03.17. 22:55 YNWA

A kihagyott helyzetek meccse.

A 7 gólra pillantva furcsa lehet ezt olvasni, de csatáraink a második félidő közepéig katasztrófális teljesítményt nyújtottak a kapu előtt, ezzel annulálva az oda jutás szellemes módozatait..

Az első osztályból kipottyant Légszomj ellen jól kezdtük a mérkőzést, az eddigi meccsekkel ellentétben most mi szorítottuk be az ellenfelet a kapuja elé, és ők próbáltak kontrázni, több-kevesebb sikerrel. Egy ilyen ellencsapás végén meg is szerezték a vezetést, középső védőnk pillanatnyi habozását az ellenfél 20-as mezben játszó csatára könyörtelenül a kapuba vágta. Őt külön is kiemelném, amíg nem ment el a kedve, addig igen jól játszott, néha komolyan meghülyítette a védelmünket, de a túlerővel nemtudott mit kezdeni ő sem, egy emberünk mindig odaért időben.

Mi a másik kapu előtt "ki tud több helyzetet kihagyni" vetélkedőt rendeztünk, de a félidő vége előtt egy lövés végre beakadt, Gellért püspök egyenlített egy szélről bepasszolt labdát helyezett a hálóba.

A második félidő ugyanígy folytatódott, csak ha lehet mégjobban nyomtunk, az ellenfél derekasan védekezett, mi meg a vetélkedő újabb és újabb csúcsait döntöttük meg. Ráadásul az egyik ellencsapás végén egy újabb nagy védelmi hiba után újra megszerezték a vezetést.. 1-2.

De szerencsére nem tört meg a lelkesedés, hisz még vagy 20 perc hátravolt. Nemsokkal később sikerült is egyenlíteni, majd egy lövés után a labda a kapufáról a gólvonalon végigrepülve a másik kapufáról a gólvonal mögé vánszorgott.. 3-2!

Ez a gól, mint kiderült mindent eldöntött, csatáraink lelke hirtelen felszabadult, és sorra jöttek a gólok, 10 perccel a vége előtt már 7-2 volt ide!

Ezután kicsit leálltunk, legalábbis a foci védekezés részét nézve, az ellenfél többször is 3 az 1-re hozhatta a labdát, de vagy Szemy mentett nagy bravúrral, vagy a kapufa állt helyt derekasan.

Több gól már nem esett, a meccsnek meg végelett. :)

Szép győzelem volt!

Kezdőcsapat: Szemy-YNWA, Fenyő-Gellért, Macsinka

Cserék: Kurucz, Barna, Marci

Gólszerzők: Fenyő (3), Gellért, Barna, Macsinka

 

A többi eredmény (forrás: Aljas HFC honlap):

PALOTA FC   5:4   VÖRÖS ÖRDÖGÖK
BGF KVIFK B   4:9   DINAMO-VIAK
BKV HÁTRA   5:3   FC FEHÉRVÁR
LÉGSZOMJ   2:7   MÁJMEDENCE
FÖLDTURKÁSZOK   11:2   ALJAS HFC
LIN KUEI   4:3   STATIKUS GUMIRUGÓK

 

2 komment

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr211008761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2009.03.18. 09:03:24

Üdv a L.É.C. nevében és hajrá, kivéve ha ellenetek játszunk! ;)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.03.19. 01:58:34

@mkmax: Üdv neked is, örülök, hogy olvassa valaki.. :D

süti beállítások módosítása