Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence B - Eddzé Fehérvár 3-7 (2-3)

2009.03.27. 22:28 YNWA

Bocs a késői beszámolóért, de nemvolt kedvem írni...

Negyedik meccsünkön második vereségünket szenvedtük el a BME 4.c ligában. Az első csapatból 3-an is feltűntek a meccsen, akiket igen jó képességű csatárok egészítettek ki,de ma ez is kevés volt.

Az első félidő nagy küzdelemben telt, de az ellenfél játékstílusa a szép támadások mellett favágó volt, hogy enyhén fogalmazzak.. Nem akarom erre fogni, mert jó csapat voltak ez tény, épp ezért nem is értem mi szükség volt a rugdosódásra.. Egy negyedosztályban könyörgöm.. Nevetséges..

Választhattunk, hogy nem húzzuk el a lábunk, és gólt lőnek az ellentámadásból, vagy odalépünk, és vállaljuk a csontzenét.. én sajnos az utóbbi verziót választottam, akit érdekel küldhetek fotót a bokámról.

Persze azért mi sem hagytuk magunkat, csak akkor meg kezdődött a sírás, hogy mit rugdosódunk.. szóval hagytuk a fenébe inkább, ennyit nem ért az egész, mi csak focizni szerettünk volna egy jót. Remélem boldogak a 3 ponttal. :)

A következő meccsen csak jobb jöhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr511030202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása