Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence Fakó - Száguldó Csigák 8-10 (3-2)

2009.09.11. 15:17 YNWA

Kaotikus meccsen, sohanemlátott összeállításban, 2 sorral játszva szenvedtünk epic fail vereséget. A második félidőben már 7-3-ra vezettünk, innen sikerült kb 10 perc alatt csodálatos módon egy 0-7-es szériát produkálni és kikapni. Úgylátszik a Villanyfényes első meccsek ilyenek, tavaly 1-6-ról mi mentettünk pontot, most fordítva történt..

Voltak bíztató jelek, de tekintve, hogy soha többet nemfogunk ezekkel az emberekkel újra így focizni, végülis tökmindegy. :D Az "eredeti"csapat 80%-t ugyanis olyan váratlanul érte a bajnokság eme hirtelen elkezdése, hogy futballistafelszerelés nélkül érkezett meg székesfővárosunkba, farmerban és lakkcipőben meg nemvállalták a megmérettetést. Ez persze a meccs előtt cirka 23 órával derült ki, de hasznosítva fantasztikus menedzseri tanulmányaim során szerzett ékes tudásomat, villámigazolással megnyertem egy mérkőzés erejéig a csapatnak pár klasszis (lásd: a 8 rúgott gól) és pár kevésbé klasszis (lásd: a 10 kapott gól) focistát. Evvan. :) Mozgásnak jóvolt.

Nameg Fenyő ott folytatta ahol tavasszal abbahagyta, rúgott vagy 6 gólt, és nemtudom melyik volt a legszebb, igazából miattuk megérte megjelenni a meccsen. :)

Következő meccs szeptember 28., hétfő 21h.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bme összefoglaló száguldó villanyfényes focibajnokság csigák

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr761375288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása