Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Paksi Halászlé 2-4 (1-0)

2009.09.16. 20:43 YNWA

Dávid és Góliát csatája.. és nem mi voltunk Góliát (kivételesen. :D)

Ellenfelünk elég hosszú dicsőséglistával érkezett, az előző két Lágymányosi Bajnokság bronzérmese, háromszoros Közgáz Liga Első Osztály bajnoka, és az Universitas országos 4. hely sem mutathat csúnyán a vitrinben..

Elég nyomasztó volt látni, hogy már a meccs előtt fél órával szabályos bemelegítést végeznek, 2 sornyi emberrel, külön, egységes melegítő szerelésben. Nálunk ez úgynézett ki, hogy támasztottuk a korlátot, mind a hatan, és beszélgettünk..:D Aztán meccs előtt pár perccel felvették a gyönyörű (mármint tényleg. :) ) piros-fehér csíkos Nike mezüket és kezdődhetett a mérkőzés. Mellesleg a kezdőrúgás előtt épp azt beszéltük, hogy mindig az ilyen csapatok ellen okozunk meglepetést, de azért jólenne 10-en belül maradni (by Fenyő of course :D). Mi az ellenfél színeire tekintettel fehérben játszottunk. Sajnos 2 alapemberünk sérülés illetve munkahelyi elfoglaltság miatt nemtudott eljönni, a tavalyi 54 gólunkból 13 gól hiányzott a pályáról...

Minden előjel ellenére első támadásunkból gólt szereztünk, a 2. percben Gój lőtt kiszorított helyzetből a bal alsó sarokba! Mivan itt??? :)

A Paksi próbált magához térni, lőttek mindenhonnan, és alapvetően elég gyorsan tették a labdát.. nagy mezőnyfölényben játszottak, rengeteg cserével, de mi is meglepően jól és fegyelmezetten mozogtunk, gyors kontrák végén többször is hatalmas ziccer maradt ki... emellett tökéletes védekezés, vagy a Szemy helyére érkező új portásunk bravúrja segítette, hogy a félidőig maradjon az 1-0 ide! Mivan itt??? :)

Sajnos a második félidő legelején egyenlítettek, egy fura lövés után a kapunkban kötött ki a labda, lehetetlen ívet járt be..

Ezután folytatódott a nagy küzdelem, mi 1 cserével, a szívünket kitéve (Macsit még életemben nemláttam ennyit futni.. :D) harcoltunk, de nemsokkal később megszerezték a vezetést is.. Ezután azthitték megvan a meccs, teljesen leálltak, hátul passzolgattak stb.. ez volt a szerencsénk, mi egyre bátrabban letámadtunk, és pár kisebb helyzet után Macsi a félpálya közepéről fantasztikus nagy gólt csavart a hosszú felső sarokba. Bár még csak az első forduló volt, de nálam versenyben lesz a szezon góljáért, bármi is lesz..

És még mindig visszavolt kb 15 perc... Hatalmas meccs alakult ki, helyzetetk ittis-ottis.. de inkább ott.. ennek ellenére mi szereztük meg a vezetést újra, Fenyő tört be a büntetőterületen belülre, ahol csúnyán lerántották, de még estében a kapuba lőtt.. 3-2!!!

vagy mégse?.... a bíró teljesen érthetetlen módon nem adta meg a gólt, hanem büntetőt ítélt.. nemhittük el.. Fenyő teljesen felspannolt idegállapotban kapufára rúgta, így maradt a 2-2... nemvolt korrekt. Ezután kétszeres erővel küzdött a csapat, régen játszottunk ilyen jól, nem túlzás, hogy a győzelemért mentünk.. 5 perc volt vissza, amikor egy oldalberúgást vmi kegyetlen szarul végeztem el, a védelemből kirobbanó játékosuk egy az egyben tört a kapunkra, akit Fenyő csak szabálytalanul tudott megállítani.. 2 perc, és mivel ez volt a 6. csapat fault, 10 méteres a Paksinak. Vagy mégse?? Ugyanis sorfalat álltunk, és a bíró nem küldött el minket, sőt kimérte az 5 métert... Ráadásul a 10 méterest egyből kapura kell lőni, ők meg lepasszolták, és a passzból gólt lőttek... teljes káosz! Ilyen bírót minek?.. Ha lehet még fokozni, a kiállított játékosunkat nem engedte vissza, mert 10 méteres után nem jár le!!! Aki érti szóljon, jár neki a láda sör.. Ezután emberelőnyben gyorsan szereztek még 1 gólt, így már esélyünk sem volt.. de 2 emberelőnyös gól után legalább kiegészülhettünk..

Ha kikapunk 10 góllal, ahogy valószínűleg 10 meccsből 8-szor meg is történne, sokkal vidámabban mentünk volna haza, de így teljesen tönkretette a bíró az élményt..

Kezdőcsapat: Makláry - Gój, YNWA - Fenyő, Macsinka

Csere: Kurucz

Gólszerzők: Gój, Macsinka

 

 

 

4 komment

Címkék: halászlé összefoglaló bíró elte döbbenet lágymányosi paksi focibajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr381387104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostPunk 2009.09.17. 01:25:42

Mi lesz az olvasók ezreivel, akik tűkön ülve várják a beszámolót?:/

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.09.17. 02:00:50

gondolom elmennek aludni, és holnap elolvassák :D

de addig nemakarok írni, amíg nem tisztázódik a helyzet

fenyo5 2009.09.19. 23:00:15

Írjál inkább beszámolót, az óvásnak semmi értelme:D

Macsinka 2009.09.23. 23:25:19

nagyon jó lett a beszámoló, csak így tovább...
süti beállítások módosítása