Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Jöhet a címvédő!

2009.09.30. 00:42 YNWA

Update: Orvosaink csodát tettek, Fenyő játékra jelentkezett!

 

Mintegy 20 óra múlva bátran mondhatom a mumusunk, és egyben címvédő Armada csapata ellen lépünk pályára a Jedlik Arénában.

Igazi bajnoki tétmeccsen még az ősidőkben játszottunk csak ellenük (még Garzóval a kapuban! - ó azok voltak ám a szép napok! :D) és az akkori B csoport 5. helyéért rendezett szétlövésen 2-2-es rendes játékidő után büntetőkkel legyőztük őket. Egy hasonló eredményt azthiszem ma is elfogadnánk.. Főleg ha a két csapat további, ránk nézve nem túl kellemes közös történelmére gondolok.

A KCSSK betonján egy szezon előtti edzőmeccsen kb 25-8-ra győztek ellenünk, majd kétszer játszottunk velük ELTE kupán mindkétszer 10 fölött kaptunk.. Bár hozzá kell tennem a "nagy" Májmedencéből azokon a meccseken kb 2,5 ember volt jelen..a kettőn együtt összeadva.. :D

Maéjjel itt az alkalom javítani, bátran mondhatjuk ilyen erős Máj még sosem játszott az Armada ellen. Bár sajnos úgytűnik, hogy a tavasszal 28 gólt szállító (több mint amennyit mindenki más együttvéve rúgott...) Fenyő sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a mérkőzést.. Ez leírhatatlanul nagy veszteség. Szóval le sem írom.

Az Armada a bajnoki cím védője, azthiszem ez mindent elmond róluk, de idén eddig nem túl meggyőzőek, az általunk tavaly 6-1 után 7-6-ra legyőzött FöldturkÁszok ellen csak szolid 2-1-re tudtak nyerni, míg a Dinamo Viakkal 5-5-re végeztek. Bár ezt a helyszínen pár kulcsember hiányára, és a kevés cserére fogták, szóval ez nem jelent semmit..főleg hogy állítólag ma már teljes erejükkel fognak felvonulni.. (behajózni?)

Na abbais hagyom, mert már én is unom magamat, pedig az ritka. :D

Ha mindenki végig maximálisan tud figyelni, főleg mentálisan, akkor akár egy szoros eredmény is kisülhet, ellenkező esetben.. de olyan úgysem lesz. Ugye? :)

GO MÁJ GOO!

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó elte lágymányosi armada

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr371417236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása