Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Torpedo Vodka

2009.10.07. 04:23 YNWA

Nem állíthatnám, hogy könnyű a sorsolásunk. A 4. fordulóra túlleszünk a tavaszi A liga első 3 helyezettjén. Ezt akár még előnyünkre is fordíthatjuk.. mondjuk egy bravúrgyőzelemmel maeste. :)

Ez persze brutálisan nehéz lesz, ellenfelünk 3 forduló alatt 22-10-es gólkülönbséget és 9 pontot konstruált magának, ami tiszteletet parancsol: -Fehérvár 8-6, -Cselezi 9-4, SS Zsírfeka 5-0.

Tavasszal második helyen végeztek az elitligában (érdekesebb eredményeik: -Armada 3-3, -Paksi Halászlé 7-3, -Erő Bá 2-2, -CSTB 10-2, In-Team 7-8) 1 éve pedig egyenesen megnyerték azt, a megszerezhető 27 pontból 25-öt begyűjtve. Ja és akkor épp címet is védtek, szóval ők sem ma kezdték.

Nagy meccs lesz az biztos, jöjjön mindenki aki kíváncsi a Dávid és Góliát 3. részre. (Mostmár talán kinyírjáka  főhőst végre.. :D)

A két csapat még sosem játszott egymással.

Sajnos Fenyő (update: Macsi és 90%, hogy Marci is...) kihagyni kényszerül a mérkőzést, ennél rosszabb hír nem sok van. :/

Go Máj GO!

 

Szólj hozzá!

Címkék: vodka beharangozó elte lágymányosi torpedo

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr921433216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása