Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Fehérvár 4-7 (0-3)

2009.11.04. 20:31 YNWA

Fűha, lassan megkéne írnom, mert elfelejtem mi volt.. :)

Ha lehet még a Földturkászok elleni meccs alatt tapasztalt időjárásnál is szarabb idő fogadta a csapatokat, és ez nem sok jót vetített előre. Főleg nekünk, akiknek minden apró körülmény fontos a tökéletes, hengerlő játékhoz. :D Ráadásul az egyik gólfelelősünk Gellért sem tudott megjelenni Borüzletbeli elfoglaltsága miatt.. :/ Amúgy nagyon király kis bolt, aki szereti a bort nézze meg! Pincekulcs )

Érdekes meccs volt, mert nem játszottunk rosszul, de a monszunként szakadó esőben bemutatót tartottunk a "hogyan kapjunk vicces/óvódás gólokat?" műsorszámból, tényleg bekaptunk az összes létező elkerülhető gól típusból legalább egyet. Megkell jegyezni amúgy, hogy sebességben egy fokkal előttünk járt az ellenfél, de ez így volt pl a Vodka ellen is, ők mégis kegyetlen mészárlást rendeztek legalább, szebbnél szebb akciókat vezetve, nem úgy mint most az FCF.. :)

Kezdésnek egy passzt adtunk el átlátszó módon a középpályán, amit kegyetlenül kihasználtak, majd egy lecsúszott keresztpasszba még valahogy spiccel beletudott pöckölni a csatáruk, ami a megdöbbent kapusunk mellett a rövid sarokba gurult.. máris 0-2.

Rádáasul a védelmük is elég masszívan zárt, fegyelmezetten visszaálltak, amikor mégis sikerült lövőhelyzethez jutnunk, a vizes labda többször megtréfált minket, nemigazán sikerült kaput találni.. ha mégis akkor meg a méltán híres kapusuk, Dugó védett több kevesebb magabiztossággal.. de inkább többel. Sajnos. :)

A félidőre 0-3-al vonultunk.

A második félidőben nagyjából újrajátszottuk a tavaszi mérkőzést, legalábbis a gólok számában mindenképp.

Az első tíz percben megvillantottuk mért is lehetünk itt az első ligában, hisz hatalmas rohamokat vezetve, kihasználva a Fehérvár teljes leblokkolását kiegyenlítettünk! 3-3!

Sajnos ez nemtartott sokáig, egy gyors támadás végén játékosuk kilőtte kapunk hosszú sarkát, 3-4.

De nem adtuk fel, és a meccs is teljesen nyílt lett, Dugó többször is nagy bravúrral védett, egyszer ha jól láttam még spárgázott is! :) Aztán egy szöglet után már ő is tehetetlen volt, Fenyőt a bokája szétforgácsolása árán sem tudták szerelni (még mostis cseng a fülem akkorát szólt a csont..), higgadtan a felső sarokba továbbította a játékszert. 4-4!

Sajnos ezután megint nem a mi perceink következtek. Mi rúgtunk szögletet, a szerelési kísérlet megint egy Máj lábon csattant, de néma maradt a síp, a kontrából pedig szögletet ért el a WhiteCastle csapata, amiből a vezető gólt is megszerezték...

Már csak kevés idő volt vissza, mindent egy lapra feltéve kezdtünk el támadni, de Dugó magabiztosan védte a próbálkozásainkat, és most már az ellen védelme is hatékonyan, sallangmentesen zárt. Egy gyors kontra végén ráadásul el is döntötték a meccset, majd minden megkoronázásaként még egy "szuper" fejesgólt is sikerült bekapnunk. 4-7.

A szar idő ellenére nagyon jó kis meccset játszottunk a villámgyors és szervezett ellenféllel, összességében megérdemelten győztek, ha nem is volt közte 3.

Nagyon nehéz lesz bentmaradni mostmár, de nem lehetetlen. Jövő héten megkell ütni a Viakot kezdetnek.. De erről majd akkor. :)

Kezdőcsapat: Maky - YNWA, Géza - Fenyő,  Macsinka

Cserék: Marci, Gój

Gólszerzők: Fenyő (3), Macsinka

(Még azt zárójelben meg kell jegyeznem, hogy valami elképesztően idegesítő volt, hogy a Fehérvár szinte minden egyes játékmegszakításnál, vagy számukra vesztes párharc után sírt, minden bedobásnál, még a legegyértelműbbeknél is sokszor kérdőre vonta a bírót, hogy mért nem mondja ki jön, stb. És ahhozképest, hogy már a harmadik másodpercben úgy bokán rúgott az egyikőjük, hogy megijedtem, amikor fordítva történt úgy reklamáltak, mintha háború büntettet követtünk volna el ellenük. Nem azt mondom mi is szoktunk reklamálni, vagy ha ütemet késünk előfordul, hogy megrúgjuk az ellenfelet véletlenül, de ilyen tömény mennyiségben még nem találkoztam meccs közbeni kommentálással. De no offense. Főleg ha ez a taktikátok, hogy ezzel basszátok fel az ellen idegállapotát. :D)

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr321500924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.11.06. 00:32:58

Beszámoló majd hétvégén, addig az eddig ismert eredmények:

Hetedik forduló (2009.11.04):
19:00 1 Májmedence FC - FC Fehérvár : 4:7
19:00 2 Torpedó Vodka - NSZK
20:00 1 Dinamo Viak - Kiábrándítók : 7:9
20:00 2 Paksi Halászlé - CSTB : 5:1
21:00 1 FöldturkÁszok - SS Zsírfeka : 11:3
21:00 2 Armada - Cselezi FC

(from Kiábrándítók :)

jaés a fehérvár blogja hovalett? :D

Macsinka 2009.11.06. 11:16:36

paksi CSTB 5-1 az igen

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2009.11.10. 11:05:03

@rehák zsolti:
Kár, pedig elég jól csináltad :-)
Így már gyakorlatilag ketten maradtunk a Májmedencével honlapok terén az A ligából...
Pedig lehetne több csapatnak is.

Zogmund (from Kiábrándítók :-))

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.11.10. 15:20:46

@zogmund: próbáltam regelni az oldalatokra, de nemjött mail.. :/

zogmund · http://zogmund.blog.hu 2009.11.10. 15:45:41

@YNWA: ja, freemail... gagyi... most váltunk lassacskán :)
Elvben mostmár be tudsz lépni :)

RZsolti88 2009.11.12. 08:43:47

"ha ütemet késünk előfordul, hogy megrúgjuk az ellenfelet véletlenül, de ilyen tömény mennyiségben még nem találkoztam meccs közbeni kommentálással. De no offense. Főleg ha ez a taktikátok, hogy ezzel basszátok fel az ellen idegállapotát. :D)"

- azért szoktunk reklamálni, ha véletlenül ütemet késik valaki, mert azt is szabálytalanságnak nevezik, mégha nem is volt szándékos. És az is beleszámít a 6 szabálytalanságba, éppen ezért nem mindegy, hogy behúzza-e vagy nem.

-Ha nem fújja le, azzal minket hoz hátrányba (mert az tuti, hogy nem azt csinálja, hogy továbbengedi és behúzza a nem létező papírján).

-sohasem az ellenfél ellen irányul ez a reklamálás, hanem a spori ellen.

-hogy mutassa az irányokat, hogy ki jön, szerintem kötelessége. Én pl. elég sokszor megindulok hátulról, ha mi jövünk dobással. Amíg nem látom pl hogy a félpályánál kiről ment ki, addig nemtudom eldönteni, hogy az általam őrzött csatárra zárjak vissza , vagy gyors megindulással előresprinteljek, hogy a csatárt lerázzam és létszámfölénybe kerüljünk. Jobb helyeken folyamatosan mutatja ki jön, mivel nem csak annak a játékosnak fontos, hogy lássa kiről ment ki, aki közvetlen közel van az esethez, hanem annak is aki távolabb van (pl én utolsó védő...). Nem tudom azt a sporit honnan szalajtották de annyira határozatlan...meg aztán az kurva nagy fáradság h felemelje a rohadt kezét. értem én h hideg van és fázik, de akkoris. nem értem miért ígérgetnek be futsal bírókat, ha ezt nem biztosítják...

-én speciel azért is beszélek sokat, mert csere nélkül játszunk szinte mindig és ha engedi az aprítást, akkor nekünk végünk van ha egy emberünk is lesérül, mert emberhátrányba kerülünk. tegnap majdnem emberhátrányba kerültünk mert vérzett a térdem egy hátulról történő felrúgás után és ugye vérző játékos nem lehet a pályán és le akart küldeni. Úgy tűnik ezentúl erre is kell figyelnem, hogy ne vérezzek ha felrúgnak:)..na mind1

kicsit idegesít hogy ezért fizettünk 30 akárhányezer forintot.

ja amúgy vágom, hogy elég szar idén a játékunk, de ha vezetünk, muszáj beállnunk védekezni, meg tartani a labdát sokáig hátul, mert csere nélkül rohadtul be kell osztani az erőt. (nem véletlen, hogy alapból sorcserével játsszák ezt a játékot) Szóval nem tehetjük meg, hogy 2-3 gólos vezetésnél ugyanúgy megyünk előre, mert azzal magunkat verjük meg...

Na sok sikert a Májmedencének!

fenyo5 2009.11.12. 15:02:18

Na végre eljutottunk arra a szintre h ellenfelet fikázunk.:)
Mivel jómagam is 5 éve vezetek meccseket, bár javarészt nagypályán, sajnos be kell látni h az itt megkapható 4000 huf/ 3 meccsért (3óra) nagyon nehéz bírót találni.
Átlagos kispályás bajnokságban 1600-1800 huf/ 2x20as meccs, sajnos a pénz a legfontosabb tényező, így ez van, ezzel kell megelégedni, bár véleményem szerint nem vészesen rossz itt a játékvezetés (kivétel a paksi elleni meccsünk, de az a srác már többet nem lesz). Ettől függetlenül reklamálni kell, m a legegyszerűbb a bírót hibáztatni saját ügyetlenségünk után:D (én is így látom)!!!!
süti beállítások módosítása