Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - VöröSördögök 4-6 (0-3)

2010.03.30. 22:55 YNWA

A szezon eddigi legkiegyenlítettebb meccse volt, végre mi is felszívtuk magunkat. Az ellenél a régi rivális Sördögök volt, velük már rengeteg sorsdöntő meccset játszottunk az előző években, igaz derbivé nemesült a 2 csapat meccse, helyezésektől függetlenül. :)

Sajnos a szerencse ma nagyon nem volt velünk, az első félidőben legalább 4 kapufát rúgtunk, és több tiszta ziccer kimaradt.. Az ellenfél viszont nem volt ilyen bőkezű a helyzeteivel, jó százalékkal, könyörtelenül kihasználták őket, így bár mezőnyben teljesen kiegyenlített, színvonalas meccs volt, elhúztak 3 góllal.

Ennyi sokpasszos és kultúrált támadást amúgy már tényleg régen vezettünk, élmény volt játszani a hátrány ellenére is.

A második félidő első felében megcsillant valami az előző 2 szezon Májmedencéjéből, és huszáros rohamokat vezetve sikerült kiegyenlíteni, köszönhetően cserekapusunk (nemzetközi sztárkapusunk, Maky sajnos sérült) több nagy bravúrjának, amivel megakadályozta az ördöket a meccs eldöntésben. Az egyenlítés után is teljesen nyílt maradt a meccs, sőt egy szabálytalanságot után, amíg az ellenfél a sorfallal szöszömötölt gyilkos erejű bombát küldtem (muhaha :D bár most kivételesen tényleg :P) a kapujukra, de sajnos a kapufáról kivágódott.. a meccs során kb tizedszer.. Egy szöglet után ők szereztek gólt, gyorsan elvégezték, ezzel megelőztek..

Ezután még próbálkoztunk becszülettel, de két gyors kontrával eldöntötték a meccset, a végén pedig a nagyképűen meginduló kapusukat szerelve Gellért beállította a 4-6-ot.

A következő meccsünk sem lesz egyszerű a Cselezi utód Cápafog jön.. De lassan azért jólenne pár pontot is szerezni, mutassuk meg, hogy tudunk nyerni is.. :) GO MÁJ!

De előtte csütörtökön kupa, enyhénszólva is tartalékos csapattal a jelek szerint..

Csapatunkban ma bemutatkozott Dávid, aki potenciális Macsinka-pótlék (aki a Közgáz-ligába távozott, traitor!) lehet a szezon hátralevő meccsein, ha összeszokik Gellérttel, csodákat fognak művelni. ;)

Kezdőcsapat: Mrai - YNWA, Kurucz - Gellért, Dávid

Cserék: Marci, Sebi

Sérült: Maky

Nemért rá: Fenyő, Macsi

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte lágymányosi vörösördögök

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr151882690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása