Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Agymenés

2010.05.11. 00:35 YNWA

hát ez milyen beteg ötlet már... a legújabb javaslat az új Pool (-Everton.. WTF?!) stadionra... lol.

 

 

 

 

 

 

itt a teljes cikk

2 komment

Címkék: agymenés lol stadion liverpool everton

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr431991425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dave86 2010.06.16. 23:35:45

Kedves Májmedence!

A nyáron tervezünk egy csapatoktól független, haveri alapon szerveződő csapattal benevezni egy nyári ligába. 5 meccs, júl 2. hetétől, műfű az Arany Ászok aránéban (Andor utca), 5+1. Cél a jókedv, röhögés, sör.

Ismerős csapatokból, ismerős, jó fej embereket várunk. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és szeretnétek egyet focizni a nyáron is, esetleg a sört is szeretitek, jelezzetek a BKV honlapn, vagy a tarody.david kukac gmail.com, vagy zs.valastyan kukac gmail.com címen. A BKV-ből eddig ketten vagyunk (Zsolti, Dávid), pár Hattrickes haver jelentkezett még, úgyhogy sovány a keret. Névválasztáshoz is várjuk a kreatív ötleteket, eddig a Vili a Véreb nagyon erősnek tűnik.

Köszönettel:
Dávid, BKV

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.17. 17:03:34

Hello!

Köszi a meghívást, továbbítottam a levlistánkra :) Bár sok reményt nemfűznék hozzá, ezerfele lesz mindenki a nyáron, legalábis én tuti nemérek rá sajnos.. :/
süti beállítások módosítása