Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - Kiábrándítók 8-7 (3-5)

2010.09.27. 00:21 YNWA

Na, ezt nevezem én debütálásnak! :D

A szokásoktól eltérően nem a meccs előtt 5 perccel estünk be a pályára, hanem már fél kilenckor tiszteletünket tettük az Arénában. Ezt indokolta ugye, hogy egyesült két nagyhírű és patinás csapat a Zsírfeka és csapatom, a Májmedence. A régi nagy csapatból különböző okok miatt sajnos már csak én és Kurucz maradt, de a menedzsment áldozatos munkájának köszönhetően négy sztárigazolással töltöttük fel a keretet, amelyből kettő a történelmi debütáló meccsen is megjelent. Az egyik Démosz, akit a Villanyfényes első osztályból hoztunk kettős igazolással, míg a másik Andris, aki tavasszal még a Pénzügyőr nagypályás csapatában kergette a bőrt. Őt meg a védők. :) És ennél még csak nagyobb nevek fognak érkezni, de ez egyelőre maradjon jótékony homályban. :)

Az új csapat másik felével hamar megtaláltuk a közös hangot, sajnos ez a pályán eleinte nem mutatkozott meg, mert bár mezőnyben teljesen egyenrangú felek voltunk, a védekezésünk még nem teljesen állt össze, így 5 perc alatt kaptunk is 4 gólt derék módon. (tisztára mint a Loki-Metalliszt.. :D). Szerencsére ez nem szegte kedvünket, tudtuk, hogy kell némi idő míg összeáll a csapat.. Azt mondjuk mi sem gondoltuk volna, hogy ez a 15. percre meg fog történni, ekkor már 1-4 állt az eredményjelzőn, Démosz 2 csel után hattalmas gólt zúdított a felső és a jobb kapufa találkozásánál a kapuba. A bíró elsőre nem adta meg a gólt, de a Kiábrándítók, megcáfolva nevüket, szóltak, hogy spori, ez bizony bennvolt.. Ritka sportszerű magatartás volt, nemis tudom láttam-e már ilyet, én ezennel megítélem nekik a Di Canio Fair Play díjat, kérem a csk-jukat, hogy nálam jelentkezzen érte! :)

A gól új lendületet adott, és bár a Kiábrándítók továbbra is gyorsan és pontosan játszott, szerencsére gólokat mi tudtunk lőni, így nemsokkal a vége előtt már 3-4 volt az állás. Ekkor azonban a kelleténél nagyobb hévvel mentünk már előre, amit egy labdaeladás után, könyörtelenül büntetett az ellenfél, így a félidőre 3-5 volt az állás.

A második félidő hatalmas iramot és még nagyobb fordulatokat tartogatott, mindkét csapat teljes erőből támadott, aminek örült mindenki, a nézők, a játékosok, még talán a fán csiripelő madarak is, egyedül a kapusok ordibáltak nem sokkal kevesebbet mint mondjuk Hitler a híres bunkerbeli beszéde alatt. Vezettünk 6-5-re, innen fordítottak 6-7-re, majd válaszként 2 perc alatt kettőt lőve már mi 8-7-re. Ekkor még mindig volt vissza 8 perc, ami hatalmas Kiábrándítók rohamokat és helyzeteket hozott, de vagy Höri, vagy a kapufa a helyén volt. Mi gyors kontrákat vezetve rendeztünk versenyt a "ki tud nagyob helyzetet elbaltázni" különszámban, de tekintettel arra, hogy ez volt a csapat első meccse, a győztes kilétét most kivételesen nem fedem föl.. :)

A végén még kértünk egy időt is, mint kiderült, ilyet is lehet.. :D Jó megtudni így 5 év után. :)

a kezdőcsapatot, meg a gólszerőket a kommentelők véssék fel pls, nekem már fogalmam sincs...

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló play elte fair kiábrándítók

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr442325751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása