Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - Petúr Pál Baráti Kör 8-4 (2-0)

2010.10.20. 22:23 YNWA

Igazi örömfoci volt, nagyon élvezte mindenki a meccset, szenzációs gólokat szereztünk, a saját kapunk előtt pedig sokszor szerencsénk volt, legalábbis hogy 0,2 méterről üres kapura is kapufát sikerült rúgniuk az ezt jelzi haloványan. :)

Külön kiemelném Palkó Tibi gólját, a saját térfelünkről rúgtá rá azonnal a labdát, ami a felső kapufáról csapódott a hálóba a szezon gólja eddig kb.

Ma jön a szupererős Torpedo, akik múlt héten bombameglepetésre kikaptak a PPBK-tól, amit egyelőre nem is tudok hova tenni... De ma tuti kétszeres erővel fognak nyomulni, ami baj, tekintve hogy általában már a sima nyomulásuk is 5-6-7 gólos különbségű vereséget szokott eredményezni számunkra.. :D Este minden kiderül. Tartalékos lesz a csapat nagyon, 1 cserénk lesz várhatóan, a szokásos 4 helyett, kemény lesz. És még esik is.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vodka összefoglaló elte kör pál lágymányosi torpedo baráti petúr ppbk

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr942387335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása