Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - CSTB 2-5 (1-2)

2010.11.10. 23:01 YNWA

A szezon messze eddigi legerősebb csapata ellen tisztességel helytálltunk.

 

Azt megy egyelőre nemtudom eldönteni, hogy beszopatott az egész csapat, vagy a Torpedo Vodka - Paksi Halászlé mérkőzés tényleg 11-0 lett.... :D  UPDATE: Tényleg annyi lett.. WTF?

 

Na és akkor ha már így belelendültem megírom eztis. :P

 

Tudtuk, hogy a CSTB ellen valószínűleg a szezon legnehezebb meccse vár ránk, ezt igazolni is látszott, hogy a meccs előtt profi bemelgítést nyomtak, de mindenekelőtt, hogy külön edzői stábbal, mágnestáblával, miegyéb, érkeztek.. :D

 

Az első 10 perc után már érződött, hogy ma itt nemfogunk nyerni, elképesztő szilárdan és szervezetten védekeztek, egyszerűen megfojtottak minket, nagyon nagyon kevés támadást tudtunk csak vezetni. Emellett támadásban sem voltak rosszak, bár tény, jobbal is találkoztunk már.. :) Ennek köszönhetően csak 2 gólt szereztek, mi pedig a félidő utolsó támadásából szépítettünk, 3 érintésből jutottunk el a kapujukig, szép villanás volt a csapattól.

 

A második félidőt az egyenlítés reményében kezdtük, jól is pörögtünk, de főleg mezőnyjáték folyt.. Aztán Krisz egy a bíró által ellene megtorlatlanul hagyott lökést saját maga torolt meg a térfelünk közepén, a szabadrúgást pedig kis szerencsével, de a kapunkba került, 1-3.. ez elég demoralizáló volt, nemszabad ilyen hülyeségek miatt gólt kapnunk...

 

Innen már nem volt visszaút, főleg hogy egy távoli, ámde jólhelyezett lövésből a negyedik góljukat is megszerezték.

 

Ennek ellenére mentünk előre becsülettel, de ma jobb csapat volt az ellenfél, ráadásul egy megugrásuk során utolsó emberként Andris lerántotta a csatárukat, jogosan jött a 2 perc, és mivel ez már a 6. szabálytalanság volt, jöhetett a 10 méteres büntető. Ezt Höri bravúrral védte, sőt az egyik hátrányos támadást Davids majdnem nullszögből góllal fejezte be, szóval 1-0-al hoztuk le az emberhátrányt a CSTB ellen! Nice job! :)

 

A végén rúgtak még egyet, az nem osztott-szorzott már. Nem ezt a meccset kellett megnyerni. :)

Szólj hozzá!

Címkék: ss összefoglaló elte csirkék cstb zsírmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr332440665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása