Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

SS Zsírmedence - NSZK 6-5 (2-2)

2010.11.17. 22:22 YNWA

Ez sem volt semmi meccs.. Amit előző nap elbuktunk, az ma visszajött valamelyest. Nemmintha ez vigasztalna persze, a tegnap vereség sokáig fájó emlék lesz, főleg a tabellára pillantva..

A mai meccsről csak röviden:

Az NSZK baromi jó focit játszott, többször beszorítottak minket, a két csatáruk pedig elképesztően veszélyes volt, rengetegszer megverték védelmünket. Szerencsére elől Tibi bombaformában játszott, 2 góljával és Höri pár bravúrjával elhúztunk 2-0-ra a félidő feléig. Ezután sajnos az NSZK mezőnyfölénye gólokká érett, így a félidőt döntetlennel zártuk.

Tibi szerencsére nem állt le, 3. góljával újra nálunk volt az előny, sőt, nemsokára már 4-2 volt ide.

Az fritzek innen megint felálltak, 4-4, majd újabb vezetésünk után pár perccel a vége előtt 5-5 lett az állás, kísértett a előző nap.. mondjuk most legalább az x teljesen igazságosnak tűnt, nagyon jól pörgött az ellenfél.

Azonban a sors amit tegnap elvett, ma visszaadta, a mérkőzés legutolsó támadásából Palkó Tibi már egyedül állt szemben a szenzációsan védő NSZK kapussal, aki újfent mentett, de balszerencséjére a labda pont Davids elé gurult aki higgadtan az üres kapuba gurított. 6-5!

Holnap a régi ismerős és rivális Palota következik, akik idén a bajnokság legnagyobb meglepetéseként 2 fordulóval a vége előtt negyedik helyen állnak. Közvetlenül előttünk, ha sikerülne valahogy győznünk, akkor meg is előzzük őket!  Igazi presztízsmeccs lesz, a jeles alkalom alkalmából újabb videóval készültem. Coming soon! :)

 

 

 

 

1 komment

Címkék: összefoglaló palota elte lágymányosi nszk focibajnokság zsírmedence

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr402456045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.11.18. 15:00:05

na, ha jövő héten valahogy legyűrjük a Palotát, akkor negyedikek lehetünk! Sőt Pontszámban a Paksit is utolérhetjük, főleg, hogy a Turkászokkal és a CSTB-vel van a maradék meccsük.. kár hogy az egymás elleni eredmény rangosorol.. :(

mindenesetre gyönyörűszép lenne az a 4. hely is :)
süti beállítások módosítása