Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

és folytatódik. The Máj is back!

2011.03.08. 15:22 YNWA

Az A ligás csapat meccse után 3-an átrándulunk a szomszéd pályára, ahogy a B ligában fél év szünet után visszatérő Májmedence kezdi meg küzdelmeit.

Az ettől eltekintve 2005 óta folyamatosan szereplő csapat az elődökhöz képest teljesen átalakult állománnyal fut neki a szezonnak, az alapító tagok közül már csak 2-en játszanak sajnos. A gerinc a Villanyfényes csapatra épül, de a keretben tudhatjuk a nagypályás felnőtt NB 1-et is megjárt Némit, illetve a BME Villanyfényes bajnokság góllövőlistájának 2. helyezettjét illetve bajnokát Démoszt. Apró szépséghiba, hogy ma egyikük sem léphet pályára sérülés illetve BL meccs nézés miatt. (nocomment. :D)

Ellenfelünk az igen jó erőkből álló QPac csapata lesz, ennél egyszerűbb nyitányt is el tudtunk volna képzelni.. Ők is már nagyon patinás csapat, ennek ellenére soha nem játszottunk még velük. Reméljük méltó derbit fogunk játszani. :)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: b elte liga némi démosz májmedence összegyetemi qpac

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr302721958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása