Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence - Qpac 4-6

2011.03.08. 21:42 YNWA

A vereség ellenére nem lehetünk (nagyon) csalódottak, nagyon jó mérkőzést játszottunk.

A sohanemlátott összetétel sajnos megbosszulta magát, a 6-ból 4 gólt is súlyos egyéni hiba előzőtt meg. Ez annyiban pozitív, hogy lehet rajta javítani, remélhetőleg a következő meccseken nem fordulnak elő ilyen utolsó emberként eladott labdák. Nálam se.

Az ellenfél amúgy a várakozásoknak megfelelően igen jó erőkből állt, gyorsak voltak, jól cseleztek, sőt némelyikük gyorsan cselezett jól. Ez többször kiszolgáltatott helyzetbe hozta Danit, de általában elképesztő bravúrral mentett. Nem rajta múlt a vereség. Szokás szerint. :)

A támadó szekcióval nem volt különösebb baj, annak ellenére, hogy a 2 klasszis hiányzott előlről. Ha innen nézzük, bíztató a jövő. :)

A szezon felfedezettje eddig Sankó, végre száraz pályán is játszhat, így érvényesülhet a gyorsasága, ráadásul a kapu előtt is nagyot fejlődött, hihetetlen hasznos játékos. Bár tegnap becsúszott pár flegmább dolog, de majd kap egy pofont. :D

Jövő héten a bajnokság a nemzeti ünnep tiszteletére szünetel: március 15-én lesz 119 éves a Liverpool FC.

Kezdőcsapat: Tunkli - YNWA, Boros - Sankó, Palkó Tibi

Cserék: Kurucz, Kalupka

Gólszerzők: Tibi (2), Sankó, YNWA

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló elte sankó májmedence összegyetemi qpac

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr192723188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása