Májmedence FC

Legutóbbi kommentek

Partnerek

BKV Hátra logo

Címkék

Címkefelhő

Testvércsapatok

Tabellák

Sorosolások

Májmedence FC - TFSL 0-3 (0-2)

2011.04.19. 21:19 YNWA

megyek lemosom a tököm, aztán írok vmit... francért kell _ott_ hímnemű egyedeknek fogdosni, megyek hányni, ilyet még neméltem 

A listavezetővel találkoztunk, akik ellen a Villanyfényes bajnokságban már játszottunk egy elég komolytalan meccset a 70 kilométeres szélben, legjobbjaink és főleg kapusunk nélkül. Ez egy teljesen más mérkőzés volt, két szervezett csapat feszült egymásnak. Sajnos baromi álmosan kezdtük a meccset és ami mégrosszabb ez a második félidőig ki is tartott, néha úgyéreztem megalszik a tej a talpunkon is. Helyzetek ittis-ottis akadtak, ellenfelünk két nagy helyeztekdési hibát kihasználva 2-0-re elment félidőre, mi sajnos az összes helyzetünket elbénáztuk.

A második félidő hasonlóan folytatódott, Némi és Démosz előtt több abszolút ziccer adódott, de szenzációsan védett az ellen pókszerű kapusa. (vagy csak szimplán 3 méterrel mellégurítottunk...) 

Itt kell megjegyezni, hogy ritkán látni ilyen nagyképű portást, többször feljött támadni ő is az egyik labdevesztéséből hetest is kaptunk, de persze aztis kifogta.. Az ellenfél is kapott 2 büntetőt, az elsőt hősünk lőtte, de Dani kivédte az erős, de gyenge lövést. A másodiknál sajnos már nem volt esélye, bevarrta a fehérvári csatár.

0 gólt lőttünk, ilyen csapat 6 éves történetében összesen egyszer fordult elő, egy 0-0-ás döntetlennél, még a BEAC betonján a hőskorban.

Nincs veszve semmi, ilyen játékkal hozhatóak a hátralevő meccsek, bármi lehet. 

Kezdőcsapat: Tunkli - Sankó, Kalupka - Némi, Démosz

Cserék: Kurucz, YNWA, Imi

Gólszerzők: -

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majmedence.blog.hu/api/trackback/id/tr22840863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása